Ege Postası
Geri

AK Parti'den HDP'ye: Size etek giydirir ülkeyi böldürmeyiz

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Şehitkamil Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Şehitkamil İlçesi Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız ‘Dünyayı başlarına yıkacağız’ dedi.
AK Parti'den HDP'ye: Size etek giydirir ülkeyi böldürmeyiz
Haberler / Politika
31 Ocak 2016 Pazar 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eş başkan bozuntusu da çıkmış ‘bu lafı yediririz’ diyor. Senin her gün Mecliste gerilla diye bağırdığın ve erkek diye gezinen teröristler, etek giyip geziyorlar. Bu ülkede vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı sokakta bulmadık, size de yedirmeyeceğiz. Size etek giydirip gezdiririz ama bu ülkeyi böldürmeyiz” dedi.

Gül şöyle devam etti: “O çukurlar kapatılıncaya kadar ya da o çukurlara kendileri gömülünceye kadar bu mücadele kararlı şekilde sürecek. Bu ülkede Kürt’ün kanı üzerinden siyaset yapmak isteyenler var. Hükümetin yapmış olduğu mücadele, oradaki Kürt kardeşime değil, orada Kürt kardeşimi baskı altına alan ve tehdit eden teröristlere karşıdır. Şimdi çıkmışlar ‘çocuklar ölmesin’, ‘Barış olsun’ diyorlar. Çocuklar ölmesin diyenler, çocukları ölüme gönderiyor.

13 yaşındaki çocuğu, 2 aylık bebeği öldürenler, sanki masummuş gibi çıkıp ‘Çocuklar ölmesin’ diyor. Alnındaki kanı sil de sonra çık çocuklar ölmesin de. Çocuklar ölmesin diyor ama küçücük çocuğun eline silah veriyor. 1990’lı yıllarda derin devlet varsa bugün de şehirleri boşaltarak insanları göçe zorlayan bir terör örgütü var. Bunların da üstesinden geleceğiz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası