Ege Postası
Geri

AK Parti'den Soyer’e ‘LGBT’ tepkisi: Sana da bu yakışır!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ÇEDES tepkisine AK Parti kanadından ardı ardına eleştiriler yükseldi. AK Parti İzmir milletvekilleri Soyer'e LGBT'liler üzerinden yüklendi.
AK Parti'den Soyer’e ‘LGBT’ tepkisi: Sana da bu yakışır!
Haberler / Yerel Politika
19 Eylül 2023 Salı 18:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'de AK Parti ve CHP arasındaki gerilim yerel seçim öncesi yükseldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer dün sosyal medya hesabından ÇEDES'e karşı çıkarak, 'İzmir'den size şeyh çıkmaz' ifadelerini kullandı. Soyer'in açıklamasının ardından AK Parti kanadından art arda tepki mesajları yükseldi. 

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AK Partili Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e ağır sözlerle yüklendi.

Kaya yaptığı paylaşımda  şu ifadeleri kullandı:

''Beceriksizliklerini gizlemek için sürekli gerçekleri saptırıyorsun.

İzmir'in en önemli sorunu olan Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığını kapatıp, "emrinizdeyim" dediğin LGBT Daire Başkanlığı açmak da sana yakışırdı zaten!

Aile kurumumuza ihanet etmeye ısrarla devam ediyorsun. Yalanlarını kendine sakla!

Artık İzmir'de senin saçmalıklarına inanacak kimse çıkmaz!’ sözleriyel Tunç Soyer’e tepkisini gösterdi''

BİLAL SAYGILI: 4,5 YILDIR MAVAL OKUYOR

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya'nın ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da Tunç Soyer'e tepki gösterdi.

Saygılı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer; alışılagelen toplumsal ahlâk dışı sahiplenmeleri gibi, üzerinde yaygara yaparak prim yapacağı bir konu daha yakalamıştır ama geç kalmış ve boşa düşmüştür.  

Asıl işini gücünü bırakıp toplum değerlerini dejenere edecek ne varsa savunucusu kesilen Soyer için bir kez daha anlatalım…

ÇEDES Projesi; adından da anlaşılabileceği gibi; “ çevresine duyarlı, değerlerine sahip çıkan” bir kuşağın yetişmesi için yapılmış bir protokol içerir.  Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in de açıkladığı gibi; kök değerlerimiz; hem evrensel hem de toplumsal değerlerimizi özümseyen bir nesil amaçlar ve eğitim kadrolarını bağlamayan bir proje çalışmasıdır.  

3 gün önce LGBTİ’ye kucak açan Soyer; bugün de çevreye ve manevi değerlere sahip çıkmayı hedefleyen bir kulüp çalışmasına karşı çıkıyor! Duruşu ve söylemleri; manidar olmanın çok ötesinde, gayet açık! 

İzmir’in bunca kangren olmuş sorunu dururken; böyle hassas meselelerde taraf olması, yalan yanlış bilgilerle konuşması ve ‘Yine işten kaytarıyor!’ dedirten manipülatif açıklamalardan medet umması da cabası! İzmirli 4,5 yıldır hizmet alamıyor ve ne yazık ki kendisi sadece maval okuyor…"

BURSALI: İZMRİ'DE HER YER KOKARKEN GÜNDEMİ LGBT 

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı ise açıklamasında, "”İzmir’de çöpler bile tam olarak toplanmazken, her yer kokarken Sayın Tunç Soyer’in gündeminin LGBT olmasını anlamak mümkün değil” dedi. 

ÇANKIRI: LGBT SAPKINLIĞI 

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise, "Sen ve senin zihniyetindeki kimse çocuklarımızı hiçbir şeyden koruyamaz! Dün, aile ve kültür yapımızı zedeleyen LGBT sapkınlığı için “emrinizdeyiz” açıklaması yapan sen bugün ÇEDES’in karşısında olduğunu açıklıyorsun. Koskoca BEŞ yıldır İzmir için faydalı bir tane hizmette bulunmazken nerede üzerine vazife olmayan iş varsa üstlenip açıklamalar yaptın. Belediye başkanı olarak geçirdiğin son günleri bari hizmetle geçir, saçmalıkla değil…" dedi. 

 

 

Başkan Soyer'den ÇEDES tepkisi: İzmir'den size şeyh çıkmaz
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası