Ege Postası
Geri

AK Parti'den muhtar ziyareti: Bayraklı’da yapılan tek kalem iş yok

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan dün Bayraklı’da 9 mahalle muhtarını ziyaret ederek ilçedeki vatandaşların yaşadığı sorun ve sıkıntıları yerinde dinledi.
AK Parti'den muhtar ziyareti: Bayraklı’da yapılan tek kalem iş yok
Haberler / Yerel Politika
25 Temmuz 2023 Salı 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı Çay Mahallesi Muhtarı Sabri Yılmaz’ı ziyaret ederek programlarına başlayan Eyyüp Kadir İnan, muhtarlar ziyareti mesaisine Çiçek Mahalle Muhtarı Sezai Çelik, Fuat Edip Baksı Mahalle Muhtarı Necdet Sivarioğulları, Turan Mahalle Muhtarı Nursel Ölmez, Alpaslan Mahalle Muhtarı Fahri Karatay ile bir araya gelerek devam etti.

Buluştuğu her muhtarla mahallenin eksiklerini ve sıkıntılarını istişare eden Milletvekili İnan, sorunları da yerinde tespit etme ve değerlendirme fırsatlarını ihmal etmedi. Ailesiyle birlikte çok uzun zamandır Bayraklı’da yaşadığı bilinen Eyyüp Kadir İnan yaşadığı mahallelerin ziyaretlerini Cengizhan Mahalle Muhtarı Taner Kanbur, Muhittin Erener Mahalle Muhtarı Yılmaz Güngör, Refik Şevket İnce Mahalle Muhtarı Ayhan Bahar’ı ve 75. Yıl Mahalle Muhtarı Selma Tortoç ile görüşerek tamamladı.

SIKINTILARIN KAYNAĞI NAKIS BELEDİYECİLİK

Dinlediği sorun ve sıkıntıların çoğunun kaynağının eksik ve nakıs belediyecilik olduğunu dile getiren İnan, hükümet gündemlerini ilgilendiren işlerde doğrudan yetkilileri arayarak bilgi aldı. İlgili Bakanlık veya İl Müdürlüğünü sıkıntılar hakkında bilgilendiren İnan, taleplerin takibini kurumlarla irtibat halinde kalarak yapacağını belirtti.

Çözülemeyen ve düğüm haline gelmiş sorunların kaynağının yetersiz belediyecilik hizmetleri olduğunu söyleyen Eyyüp Kadir İnan, sıkıntıların kökten çözümü olarak 2024 yerel seçimlerini işaret etti. İzmir’de sorunlar ve çözümleri gündemine devam edeceğini belirten AK Partili İnan son olarak, Bayraklı’nın senelerdir çözülemeyen kronik sorunlarının çözümünün AK Belediyecilik olduğunu vurguladı.

Ziyaret edilen muhtarların tümü de bir İzmir Milletvekilinin şehri için kurduğu bu iletişimin faydasını gördüklerini ve seçimlerden sonra gelen ilk milletvekilinin Eyyüp Kadir İnan olduğundan bahsetti. Muhtarlar,Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’a her an ulaşabildiklerine dair mutluluklarından da ziyaretler esnasında bahsetti. Ziyaretlere İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da eşlik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası