Ege Postası
Geri

AK Parti denize açıldı!

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı sadece karada değil denizde de propaganda çalışması yapıyor. Motorları olmayan Efes isimli yolcu gemisini Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) haline dönüştüren AK Parti, ilginç bir çalışmanın altına imza atıyor. Karşıyaka Demokrasi Meydanı’na demir atan gemide Ak Partililer çay sohbetleri düzenlenip, parti çalışmalarını yürütülüyor.
AK Parti denize açıldı!
Haberler / Yerel Politika
1 Mart 2014 Cumartesi 15:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – AK Parti İzmir’de propaganda çalışmalarını her geçen gün hızlandırıyor. Özellikle Karşıyaka’da CHP ile olan farkı kapatıp öne geçmek için yoğun çaba harcayan AK Parti teşkilatı, ilçenin dört bir yanını bayraklarla donatıp, AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli’nin afişleriyle duvarları süslüyor.



KARADA YETMEDİ DENİZDE DE PROPAGANDA!
AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, sadece karada değil denizde de propaganda yapmak için yolcu gemisi kiraladı. Motorları sökülen ve restoran olarak hizmet veren Efes isimli yolcu gemisini kiralayan AK Parti bunu Seçim Koordinasyon Merkezi’ne (SKM) çevirdi. Karşıyaka Demokrasi Meydanı’nın önünde demir atan gemi AK Parti’nin seçim karargahı haline dönüştürülürken çay sohbetleri ve diğer bazı toplantılar burada yapılmaya başladı.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, “AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım aynı zamanda eski ulaştırma bakanımız ve kendisi gemi mühendisi. Buradan yola çıkarak sadece karada değil denizde de propaganda yapma fikri doğdu. Motorları olmayan bir gemi kiraladık. Burayı SKM olarak kullanacağız. Başbakanımızın Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği miting için gemiyi römorkörlerle yüzdüreceğiz” dedi.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası