Ege Postası
Geri

AK Parti kongresi devam ederken manidar tweet!

Kültür ve Turizm Eski Bakanı, İzmir eski Milletvekili Ertuğrul Günay, AK Parti 5. Olağan Kongresi devam ederken manidar bir tweet attı. AK Parti kongresi devam ederken
AK Parti kongresi devam ederken manidar tweet!
Haberler / Politika
12 Eylül 2015 Cumartesi 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Kültür ve Turizm Eski Bakanı, İzmir eski Milletvekili Ertuğrul Günay, eski partisi AK Parti’nin 5. Olağan Kongresi sürerken manidar bir tweet attı.


3 Y GÖNDERMESİ
17-25 Atalık süreci sonrası AK Parti’den istifa eden Günay, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kongre salonunda konuştuğu sırada Twitter’dan, “ Üç Dönem kuralından vazgeçmek çok kolay; asıl önemli olan 3Y (Yolsuzluk/Yoksulluk/ Yasakçılık) ile mücadele şiarından vazgeçmemekti! Olmadı” ifadelerini kullandı.


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun tek aday olarak gireceği kongrede tüzük değişikliğine giderek 3 dönem kuralı durdurulacak.

2011'de İzmir'de AK Parti'den milletvekili seçilen Ertuğrul Günay, 17-25 Aralık operasyonlarının ardından İlhan İşbilen ve Erdal Kalkan'la birlikte partiden istifa ederek bağımsız İzmir Milletvekili olmuştu. Günay, 7 Haziran itibariyle vekilliğe nokta koymuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası