Ege Postası
Geri

AK Parti'li Hotar pisti ağlattı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, anne ve kızların yarış otomobilleriyle pistte yarıştığı etkinliğe katıldı. Hotar da yarış tulumu giydi ve otomobille hız yaparak pisti ağlattı. Anne ve kızlar ralli yaptı
AK Parti'li Hotar pisti ağlattı
Haberler / Yerel Politika
8 Mayıs 2016 Pazar 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İzmir Ülkü Yarış Pisti, Anneler Gününde anneler ve kızlarını yarıştırdı, ilk sürüşü ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar yaptı. 
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İzmir Ülkü Yarış Pisti Anneler Gününde farklı bir etkinliğe imza attı. Yıl boyu heyecan dolu etkinliklerle İzmirlilerin buluşma noktası haline gelen kompleks, bu kez kapılarını AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığının organizasyonunda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ile Türkiye’nin ünlü kadın Milli Ralli Pilotu Burcu Çetinkaya’nın katılımıyla İzmir Ak Parti Kadın Kollarının anneler ve kızlarına açtı. "Anneler ve kızları direksiyon başında heyecan dorukta" sloganıyla yola çıkan AK Parti İzmir İl Kadın Kollarından 18 pilot, anneleriyle beraber Ülkü Yarış Pistinde kıyasıya bir mücadele verdi. Anneler ve kızları, yarışma öncesi pistlerin efsane şampiyonu Ümit Ülkü’den sürüş teknikleri konusunda özel eğitim alarak, ciddi bir şekilde kendilerini bu yarışa hazırladı.

 

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Anneler Günü nedeniyle Ümit Yarış Pisti'nde düzenlenen etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın kayınvalidesi Ayhan Çağlar ve eşi Pınar Çağlar Kaya, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ve yaklaşık 200 partili kadın katıldı. Özel sürüş eğitimi alan kızlar pilot, anneleri ise co-pilot oldu ve amatör bir şekilde yarıştı.

Yarışı eski ralli pilotu Burcu Çetinkaya da izledi. Sekiz aylık hamile olan Çetinkaya, yarışa katılmadı, ancak yarış dünyasında çok sayıda kadının olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yarış tulumu giyen ve pistte bir tur atan Hotar, şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutlayarak, "Anneliği tarif etmek çok zor. Türkiye'nin içinden geçtiği hassas süreç nedeniyle bir gün anneler ağlamayacak buna yürekten inanıyorum. Şehitlerimizin annelerine sabırlar diliyorum öncelikle onların Anneler Gününü kutluyorum. Hayatı boyunca yüzü gülen, evladının tek bir sözüyle gözleri ışıldayan, sadece doğum sancısı değil ömrü boyunca evladı için sancı çeken tüm annelerin, Anneler Günü kutlu olsun" dedi. 

BAŞKAN KESKİN BİRİNCİ OLDU
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, bu özel günde, tüm teşkilat mensuplarının bir arada, güzel bir gün geçirmesi için böyle bir program gerçekleştirdiklerini belirterek "Kızlar ve annelerimiz için hayat boyu unutamayacağı farklı bir anının altına imza atabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu. Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü de, "Bu anlamlı günde anneleri ile birlikte tek yürek olan pilotlarımıza ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyor tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Gününü İzmir Park ailesi olarak kutluyoruz" dedi. Anneler Günü'ne özel düzenlenen etkinliğin sonunda birinci AK Parti Kadın Kolları İzmir İl Başkanı Gözde Keskin, ikinci AK Parti Balçova İlçe Başkanı Evrim Özen ve üçüncü AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Canan Çam oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası