Ege Postası
Geri

AK Parti'li Uzun: Seçimde başarının sırrı birlik ve beraberlikten geçiyor

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, "Birlik ve beraberlik içinde çalışıp, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerini 'Ak belediyecilik' anlayışıyla tanıştıracağız." dedi.AK Parti Tarsus...
AK Parti'li Uzun: Seçimde başarının sırrı birlik ve beraberlikten geçiyor
Haberler / Politika
27 Mayıs 2013 Pazartesi 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, "Birlik ve beraberlik içinde çalışıp, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerini 'Ak belediyecilik' anlayışıyla tanıştıracağız." dedi.

AK Parti Tarsus ilçe teşkilatının düzenlediği Mayıs ayı Danışma Meclisi toplantısı geniş bir katılımla yapıldı. Tarsus 75. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, seçimlere yönelik olarak çalışma temposunu daha da arttıracaklarını belirtti.

Uzun, seçimlerde başarıya giden yolda en büyük ihtiyaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışma olduğunu, bunların da seçimde zaferi getireceğini vurguladı. Uzun, ''Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece başarıya mutlaka ulaşırız. Birbirimizi daha çok sevip, sayacağız. Çünkü biz milletimize karşılıksız hizmet etmek için varız. Biz milletin hizmetkarlarıyız. Ülkemizin geleceği daha aydınlık olacak. İktidarımız sayesinde Türkiye bugün dünyanın en saygın ülkelerinden birisi konumuna ulaştı. Bunu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kimsenin endişesi olmasın, yarınlar bugünden çok daha iyi olacak." şeklinde konuştu.

Önümüzdeki yerel seçimlere dürüst, liyakat sahibi, tertemiz ve birbirinden değerli adaylarla gireceklerini, hedefledikleri başarıya ulaşmak için daha çok çalışacaklarını ifade eden Uzun, 28 Mayıs’ta Tarsus’a yapılacak olan Çukurova Havaalanı'nın temel atma törenini gerçekleştireceklerini ifade etti.

AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 21. yüzyılın lideri olduğunu belirterek, "Liderimizin öncülüğünde ülkemiz bugün dünyada gündem belirleyen, dünyanın en saygın ülkelerinin başından geliyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin ve ilçelerinde seçimleri kazanacağız. Ancak bunu çok daha fazla çalışarak gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.

Her AK Partilinin gece gündüz demeden seçime yönelik çalışmalara katkı sağlaması gerektiğini belirten Merter Salt, il genelindeki üye sayısının 131 bine ulaştığını dile getirdi. Seçim çalışmalarında en büyük görevin bayanlara düştüğünü kaydeden Salt, bu konuda tüm AK Parti'li hanımların parti programları konusunda geniş bilgilerle donatılmasını istedi.

Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz ise Türkiye'nin birliği ve dirliği için çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “Haziran ayı sonuna kadar mahalle komisyonlarını oluşturacağız. Önümüz yaz, ancak biz yaz aylarında da durmaksızın çalışacağız. Parti teşkilatımız, Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın yanı sıra tüm üyelerimizle birlikte seçimlere en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Hepimiz el ele vererek çalışacağız, AK Parti iktidarının hizmetlerini anlatacağız. Bizim daha çok çalışmaya ihtiyacımız vardır. Bize düşen çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaktır. Gittiğimiz her yerde Başbakanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarını halkımıza anlatmak, bu ülkenin birliği ve dirliği için gecemizi, gündüzümüze katarak çalışmaktır." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası