Ege Postası
Geri

AK Parti'nin atama mesaisi tamam! İlçe başkanları belli oldu

AK Parti'de uzun süredir mesai harcanan ilçe başkanları ataması gerçekleşti. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve beraberindeki heyet bugün genel merkeze giderek Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile görüştü. AK Parti Bergama İlçe Başkanlığına Sabahattin Güzel, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı atandı. AK Parti'nin atama mesaisi tamam
AK Parti'nin atama mesaisi tamam! İlçe başkanları belli oldu
Haberler / Yerel Politika
6 Ağustos 2019 Salı 18:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - AK Parti Genel Merkezi, İzmir İl Başkan Kerem Ali Sürekli’nin sunduğu raporlar ve anketler sonrası Bergama, Menderes ve Güzelbahçe ilçe teşkilatlarından 4’er kişiyi Ankara’ya çağırmıştı.

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de, İzmir İl Teşkilatından Sorumlu Başkan Yardımcısı Nail Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Genel Merkez’e gitti. Yapılan mülakatlar ve İzmir’den gelen raporların değerlendirilmesi sonrası karar verildi.

AK Parti İzmir'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; Bergama İlçe Başkanlığı’na Sabahattin Güzel, Menderes İlçe Başkanlığı’na Süleyman Artçı atandı.

GÜZELBAHÇE ERTELENDİ

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı için yapılan mülakatlardan sonuç çıkmadığı ve atamanın ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artçı

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sabahattin Güzel

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası