Ege Postası
Geri

AK Parti seçim aracında CHP'li adayın afişleri çıktı: İki aday buluştu!

Bayraklı'da AK Parti seçim aracında CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal'ın afişleri çıktı. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " Ahlak yok, utanma yok. Bundan Belediye Başkanı olur mu?" sözleriyle tepki gösterdi. Öte yandan, yaşanan olayın ardından AK Partili aday Bilal Kırkpınar, CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelerek İrfan Önal’la buluştu. Bilal Kırkıpınar, İrfan Önal’a üzüntülerini bildirdi. 
AK Parti seçim aracında CHP'li adayın afişleri çıktı: İki aday buluştu!
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2024 Salı 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Aslanoğlu, AK Parti seçim aracında CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal'ın afişlerinin çıktığı videoyu paylaşarak " Ahlak yok, utanma yok. Bundan Belediye Başkanı olur mu?" sözleriyle tepki gösterdi. 

Videoda, AK partililerin CHP Adayının pankartlarını sökerken polise yakalandıkları iddia edildi. 

İşte o paylaşım:

İKİ ADAY BULUŞTU

Öte yandan, yaşanan olayın ardından AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelerek İrfan Önal’la buluştu.

AK Partili Kırkıpınar, İrfan Önal’a üzüntülerini bildirerek şunları söyledi:

KIRKPINAR: ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

"Kıymetli  Bayraklılı Hemşehrilerim, bugün Cumhuriyet Halk Partisi Adayı, kıymetli kardeşim İrfan Önal'ı bizzat ziyaret ettim. Dün gece yarısı hoş olmayan görüntüler bana da ulaştırıldı. İsmimizin yazılı olduğu bir araca İrfan kardeşimin ayaklı panoları konulmuş şekilde... Kendisini gece aradım, işine son verdim. Daha önce bizim de bütün ayaklı panolarımız, afişlerimiz toplatıldı, edildi. Kimse bu güzel centilmenlik ortamına zarar vermesin istiyoruz. Güzel bir seçim süreci geçiriyoruz. Dolayısıyla Bayraklımıza hizmet için yola çıktık. Ve Bayraklı'da sadece projelerimiz konuşulsun istiyoruz. Bu güzel centilmenlik ortamını bozmaya çalışan, tevessül eden kim varsa asla taviz vermeyeceğiz ve gözünün yaşına bakmayacağız" dedi.

ÖNAL: BİLAL BEY'E NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

CHP'li Önal ise, " Değerli Bayraklılı hemşehrilerim ve İzmir kamuoyu, dün üzülerek bazı olaylara tanık olduk, şahit olduk. Bu çıtaların, ayaklı panoların daha önce aday adyalığı döneminde evet, resmi olmayan alanlarda toplatılması ikimizin de yaşadığı, diğer partilerin de birçok anlamda Belediyemiz noktasında resmi olarak toplatılması gereken durumlardı. Ancak adaylık süreci belirlendikten sonra bizler çalışmalarımızı 'hizmet aşkı' noktasında sürdürüyoruz. Dün gördüğümüz tablo hem bir emeğe hem de buradaki imkan noktasında ayrılmış, bu noktada kendi partilileirimizin, Gençlik kollarımızın sabaha kadar asmış olduğu afişleri maalesef bazı arkadaşlarla toplatılması hadisesini gördük ve üzüntümüzü de Başkan Bey'le de görüştük, ilettik kendilerine. Bizim dediğimiz gibi, hizmetlerimizle ilgili yarışacağımız şu süreç İzmir kamuoyunda da bu tatsız olay, büyük hadiseye dönmüş durumda. Her şeyden önce yapılan bu emeğe bir haksızlık, bir nezaketsizlik olarak bizle de değerlendiriyoruz. Başkanımızın da bu noktada bugün arayıp Bilal Bey'le bir araya gelerek bundan sonra da bu olayların yaşanmama noktasında kendi çalışmalarımızı, hizmetlerimizi, Bayraklı kamuoyuna, İzmir kamuoyuna anlatacağımız bir süreç olmasını temenni ediyoruz. Bilal Bey'in de bu nazik ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Bu hizmetin de bir hizmet aşkı olarak seçimlere kadar sürmesi, temennimiz, arzumuz. Tekrardan kendileirne teşekkür ediyorum" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası