Ege Postası
Geri

AK Parti ve CHP arasında 'liyakat' polemiği

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, sosyal medya hesabından Bayraklı Belediyesi’nin çalışanlara mobing uyguladığını iddia etmişti. AK Partili Şahin’in iddialarına yanıt CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin’den geldi. Gültekin, Şahin’in paylaşımını alıntılayarak, ‘’ Bayraklı Belediyesi’ni bırakın da kurada aldığınız Menemen Belediyesi’nin çalışanlarının ekmeği ile nasıl oynadığınızı konuşalım isterseniz’’ dedi.
AK Parti ve CHP arasında 'liyakat' polemiği
Haberler / Yerel Politika
18 Ekim 2022 Salı 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bayraklı Belediyesi’nin çalışanlarına mobing uyguladığını ileri sürdü. Şöforlerin sürgün hayatı yaşadığını iddia eden Şahin, ‘’CHP yönetimindeki Bayraklı Belediyesi’nde çalışanlara yapılan partili, partili olmayan ayrımı ayyuka çıkmıştır! Bayraklı’da hemşehrilerimizin gözünün içine baka baka partili olmayan çalışanlara mobing yapılıyor, şoförler başta olmak üzere adeta sürgün hayatı çektiriliyor...’’ dedi. 

‘'CHP'nin arka bahçesi...’'

Öte yandan Bayraklı Belediyesi’nin muhtarlar arasında ayrımcılık yaptığını ileri süren Şahin, ‘’Ayrıca partili bir Muhtara belediyenin aracını ve şoförünü tahsis etmesi ise Muhtarlar arasında da ne kadar ayrımcı olduğunu gösteriyor! Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın belediyeyi CHP'nin arka bahçesi haline getirmeye çalışmasının sonucudur bu... Yazık!’’ ifadelerini kullandı. 

‘’Kişi kendinden bilir işi”

Şahin’in iddialarına CHP cephesinden yanıt gecikmedi. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, AK Partili Şahin’in paylaşımı alıntılayarak, ‘Menemen’ göndermesi yaptı. Menemen Belediyesi’nde kura sonrası işçilerin işten çıkartıldığını hatırlatan CHP’li Gültekin, ‘’Kişi kendinden bilir işi” desek yeridir. Sefa Şahin, Cumhuriyet Halk Partili Belediye başkanlarımızı kendi zihniyetiniz unsurlarıyla karıştırmayınız. Bayraklı Belediyesi’ni bırakın da kurada aldığınız Menemen Belediyesi’nin çalışanlarının ekmeği ile nasıl oynadığınızı konuşalım isterseniz’’ dedi. 

''Öğrenmenin yaşı yoktur''

İkinci bir paylaşım yapan CHP'li Gültekin, ''Liyakat Adalet Hak Hukuk Bu kavramlar size yabancı, bilmeyebilirsiniz. Ama öğrenmenin yaşı yoktur, Sefa Şahin, söz seneye de uygulamalı öğretiriz'' ifadelerini kullandı. 

''Önce birbirinize öğretin''

CHP'li Gültekin'in paylaşımına yanıt veren AK Partili Şahin, ''CHP’li Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’ın delegelere işe alma sözü vererek seçtirdiği İlçe Başkanı Didem Gültekin ’in saydığı hak, hukuk, adalet ve liyakat gibi değerler; tehdit ve baskıyla seçtirilmiş ve bunu içine sindirmiş bir siyasetçi olarak önce kendi ağzına yakışmamış. Belediye’de mezhep gözettiklerini, partili ayrımı yaptıklarını, hatta partili kurucu başkanları Karabağ döneminin yöneticilerine uygulanan mobbingi sağır sultan biliyor. Bu değerler, başkanları Sandal’ın üzerinde de baştan beri eğreti duruyor. Önce, birbirinize öğretin derim!'' dedi. 

''Demokrasi sizde kepek yapıyor''

Şahin'in paylaşımının altına yorum yapan Gültekin, '''Demokrasi sizde kepek yapıyor sanırım. “Sözde” yapılan kongrelerinizde tek aday dayatması size mahsustur. Yine kendinizle karıştırdınız'' ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası