Ege Postası
Geri

AK Parti’de kongre hazırlıkları tam gaz devam: İşte Erdoğan’ın İzmir programı

22 Şubat tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti İzmir İl Kongresi öncesinde AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin yeni yönetim listesini sunmak ve onaylatmak için 18 Şubat Perşembe günü Ankara’ya gideceği öğrenildi. Öte yandan kongreye bizzat katılması beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir programının da belli olduğu ifade edildi.
AK Parti’de kongre hazırlıkları tam gaz devam: İşte Erdoğan’ın İzmir programı
Haberler / Yerel Politika
16 Şubat 2021 Salı 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Pandemi nedeniyle ertelenen ve 22 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti İzmir İl Kongresi öncesinde AK Parti İzmir’de hareketli günler yaşanıyor.

Yapılan istişareler sonucunda il başkanlığına devam etmesi yönünde karar alınan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin, geçtiğimiz haftalarda hazırlamaya başladığı il yönetim listesini büyük oranda tamamladığı öğrenildi.

Milletvekilleri ve ilçe başkanları ile yaptığı istişareler sonucunda listenin büyük oranda hazırlandığı ve Başkan Sürekli’nin, 18 Şıbat Perşembe günü Ankara’ya giderek Genel Merkez’e sunacağı ve listeye son halinin Ankara’da verileceği öğrenildi.

Sürekli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de görüşeceği kaydedildi.

ERDOĞAN'IN İZMİR PROGRAMI HAZIRLANDI

Öte yandan kongreye bizzat katılım göstermesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da programının hazırlandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Erdoğan, Pazartesi sabahı İzmir’e gelecek. Erdoğan, kongreye katılımının yanında Bayraklı’da depremzede vatandaşlar için hazırlanan rezerv konutların temel atma törenine katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi'nde bir konferansa katılacağı ve akşam saatlerinde İzmir’den ayrılacağı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası