Ege Postası
Geri

AK Parti’den ’20. yıl kuruluş yıl dönümü’ açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, partinin 20'nci kuruluş yıl dönümünü 14 Ağustos'ta sade bir şekilde kutlayacaklarını söyledi.
AK Parti’den ’20. yıl kuruluş yıl dönümü’ açıklaması
Haberler / Politika
11 Ağustos 2021 Çarşamba 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin 20. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Devam eden orman yangınları ve sel felaketleri nedeniyle 14 Ağustos’u sade bir şekilde kutlama kararı aldıklarını belirten Dağ, şunları söyledi:

– Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul’daki il danışma toplantısına katılım sağlayacaklar ve İstanbul’dan 81 ilimize hitaplarını gerçekleştirecekler. İllerde, il başkanı, en genç gençlik kolları mahalle başkanı, en uzun dönem kadın kolları ilçe başkanı, ilk kurucuları temsilen kuruculardan en büyüğü birer konuşma yapacak. En son saat 18.00’de Sayın Cumhurbaşkanımız online bağlantı ile tüm illere canlı bağlantı gerçekleştirecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası