Ege Postası
Geri

AK Parti’den CHP'li Bakan’a tepki: Demokrasiyi sindiremeyen bu hastalıklı kafalar

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın bir televizyon kanalında seçime yönelik değerlendirmelerine AK Parti kanadından tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, ‘’50 gün önce tecelli eden milli iradeye saldırıp, hakaret ve iftirada bulunuyor. Demokrasiyi sindiremeyen bu hastalıklı kafalar, siyaset tarihinin çöplüğünde kaybolmaya mahkumdur!’’ dedi.
AK Parti’den CHP'li Bakan’a tepki: Demokrasiyi sindiremeyen bu hastalıklı kafalar
Haberler / Yerel Politika
19 Temmuz 2023 Çarşamba 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, katıldığı bir televizyon kanalında seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirtmeler yaparak ‘’Hep beraber bu mücadeleye devam etmeliyiz. Düştüğümüz yerden değil, ayağa kalkmamızız ve mücadele etmeye devam etmemiz lazım, aksi taktirde bu yobazlara, bu gericilere, bu hırsızlara bu yağmacılara bu ülkeyi bırakmış olacağız. Evet seçimi kaybettik ama bu ülkeyi bunlara bıkamayacağız, mücadele etmeye devam edeceğiz’’ demişti.

Polat’ın bu açıklamalarının ardından AK Parti kanadından tepkiler gelmeye devam ediyor.

Polat’ın açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, ‘’Cehaletin sarıp sarmaladığı zihniyetiyle edepsizce konuşup, siyasi meteliksizliğini ortaya koyuyor. 50 gün önce tecelli eden milli iradeye saldırıp, hakaret ve iftirada bulunuyor. Demokrasiyi sindiremeyen bu hastalıklı kafalar, siyaset tarihinin çöplüğünde kaybolmaya mahkumdur!’’ dedi.

 

Kaya’nın ardından bir tepki de İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup başkanvekili Özgür Hazal’dan geldi Hızal, ‘’Kendisinin İzmir'deki ilişkilerinin sarsılmaması ve suya düşmemesi için tedirginliği devam ediyor. Seçmene ve millete hakaretinin tek nedeni bu’’ ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası