Ege Postası
Geri

AK Parti’den Hülya Onaylı’nın ailesine taziye ziyareti

İzmir'de, tramvay Köprü durağında güvenlik görevlisi olan Hülya Onaylı (38), tuvalet ihtiyacı için yolun karşısındaki bir iş yerine geçmeye çalışırken, otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Onaylı’nın yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.
AK Parti’den Hülya Onaylı’nın ailesine taziye ziyareti
Haberler / Güncel
26 Eylül 2022 Pazartesi 13:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'in Konak ilçesinde geçtiğimiz hafta yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı güvenlik görevlisi Hülya Onaylı hayatını kaybetti. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Onaylı’nın acılı ailesini ziyaret etti. 

Taziye ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Mahmut Atilla Kaya, ‘’ Elim bir olay sonucunda Rahmet-i Rahman'a kavuşan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tramvay durağında görevli belediye işçisi Hülya Onaylı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Kederli ailesine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun’’ ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası