Ege Postası
Geri

AK Partili Aydın: Şeffaf belediyecilik Seferihisar’a çok yakışacak

Seferihisarlı vatandaşların Belediye Meclis Toplantılarının canlı yayınlanması talebi Eylül Ayı Seferihisar Belediyesi Meclis Toplantısında AK Parti grubu tarafından öneri olarak dile getirilmişti. Teknik aksaklıklar sebebi ile geçtiğimiz aylarda canlı yayın yapılamadı. Gerekli teknik çalışmanın tamamlanmasının ardından Aralık ayı Seferihisar Belediyesi Meclis Toplantısı canlı olarak yayınlandı.
AK Partili Aydın: Şeffaf belediyecilik Seferihisar’a çok yakışacak
Haberler / Yerel Politika
8 Aralık 2021 Çarşamba 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Seferihisar Belediyesi Meclis Toplantısı’nın canlı yayınlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Seferihisarlı hemşerilerimiz uzun zamandır ilçemizde olup bitenden ve belediye meclislerinde alınan kararlardan haberdar olmak için, meclis toplantılarının canlı yayınlanmasını istediklerini bizlere iletiyorlardı. Parti grubumuz, vatandaşlarımızın bu talebini Eylül ayı Seferihisar Belediyesi Meclis Toplantısı’nda dile getirmişti ancak çeşitli sebeplerle canlı yayın gerçekleştirilememişti.

Aralık ayı meclis toplantısının canlı olarak yayınlanmasından hem Seferihisar’da yaşayan bir vatandaş, hem de Seferihisar’a değer üretebilmek için çalışan bir siyasetçi olarak memnuniyet duydum. Belediye Meclis Toplantılarının canlı yayınlanması kamuoyunun bilgilendirilmesi adına önemli bir adım. Konuyu mecliste gündeme getirerek bu adıma öncülük eden kıymetli meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bundan sonraki meclis toplantılarının da canlı yayınlanmasını temenni ediyorum. Şeffaf belediyecilik Seferihisar’a çok yakışacak” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası