Ege Postası
Geri

AK Partili Baran'dan listeye tepki Cemil Tugay'a özür

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Meclis Üyesi AK Partili Ahmet Uğur Baran meclis üyesi listesine tepki göstererek," Sanırım Cemil Tugay’a bir özür borcum var" dedi. 
AK Partili Baran'dan listeye tepki Cemil Tugay'a özür
Haberler / Yerel Politika
21 Şubat 2024 Çarşamba 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Meclis Üyesi AK Partili Ahmet Uğur Baran meclis üyesi listesine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Baran, "Sanırım Cemil Tugay’a Bir Özür Borcum Var" dedi. 

Baran açıklamasında, " Adamcağıza 5 yıldır etkili muhalefet ediyorum. Mesela Zübeyde Hanım Huzurevini Satmak İstedi SATTIRMADIM. Mesela Spor Alanını Özel Eğitim Alanına Çevirmeye Çalıştı ÇEVİRTMEDİM Mesela Mavişehir’de PTT Alanını Satmaya Çalıştı SATTIRMADIM.  Mesela baraka gibi büfeler kurdu, esnaf için ben SAVUNDUM. Mesela gururumuz Karşıyaka Spor Kulübü’ne karşı paralel belediye takımı kurdu, ben HAYKIRDIM. ⁠Mesela Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’sına HDP logosunun ikizini astı, indirmek için göğsümü ben SİPER ETTİM. Mesela işçimiz, memurumuz maaşını alamadı, işçi için kürsüde konuşan ben oldum! Örnekler saymakla bitmez… Peki Günün Sonunda Ne Oldu ? Cemil Bey kendi partisinde büyükşehir adayı oldu ben kendi partimde liste dışı kaldım. Demek ki haksız olan benmişim haklı olan O imiş. Gerçekten Kusura bakmayın Cemil bey" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası