Ege Postası
Geri

AK Partili Bekle'den Kurban Bayramı mesajı

Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacımız var. Birbirimize kenetlenmeliyiz” dedi
AK Partili Bekle'den Kurban Bayramı mesajı
Haberler / Yerel Politika
19 Ağustos 2018 Pazar 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların sevgi, şefkat ve dayanışmanın doruğa ulaştığı günler olduğunu ifade etti. Cemal Bekle, “İçerisinde pek çok güzellik ve hikmeti barındıran Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan şu günlerde, bayramları bir fırsat olarak değerlendirmeli, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde birbirimize kenetlenmeliyiz" diyerek çağrıda bulundu.

“BİZLER İÇİN BİR FIRSAT”

Bayramların, küskünlüklerin unutulup yeniden kucaklaşmanın zirveye çıktığı önemli günler olduğunu vurgulayan Bekle, bayramların yüreklerde kurulan gönül köprüleri ile uzağı yakın eden mukaddes günler olduğunu belirtti. Bekle, “Birbirimizin yaralarını sararak, yardımına koşarak sevinç ve hüzünde bir arada olduğumuzu gösterelim. Bayramlar, zenginin yoksulu, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır. Bizleri bekleyen huzurevlerindeki yaşlılarımızı, kimsesiz çocuklarımızı ve dua bekleyen geçmişimizi hatırlamalıyız. Ayrıca, bayram trafiğine çıkan tüm kardeşlerimden, dikkatli bir şekilde araç kullanmalarını rica ediyorum ve varacakları yerlere emniyetle varmalarını diliyorum” dedi.                                            

“ZAFERE ULAŞACAĞIZ”

Son günlerde Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı ekonomik saldırılar hakkında da değerlendirmede bulunan Bekle, bu tür saldırılar karşısında Türk milletinin kenetlenerek, tek yürek olması gerektiğini söyledi. Bekle, “Türk milleti bugüne kadar yaşanan zorluk ve sıkıntıların üstesinden geldiği gibi bugün de hainler karşısında dimdik durarak yine başaracaktır. Biz köklü bir ülkeyiz, bugüne kadar kimseye boyun eğmedik, bundan sonra da boyun eğmeyiz. Karanlık güçlerin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunları birbirimize destek olarak bozacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde zafere ulaşacağız. Bu vesile ile tüm İslam âleminin Mübarek Kurban Bayramını, en samimi duygularımla kutluyor; bayramın ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum” sözleriyle bayram temennisini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası