Ege Postası
Geri

AK Partili Bursalı'dan '31 Mart' mesajı: Şimdi vuslat zamanı

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, 31 Mart için çarpıcı mesajlar verdi. Bursalı açıklamasında, "Şimdi 31 Mart bizim için vuslat zamanı" dedi.
AK Partili Bursalı'dan '31 Mart' mesajı: Şimdi vuslat zamanı
Haberler / Politika
20 Şubat 2024 Salı 15:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, 31 Mart için çarpıcı mesajlar verdi. 

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın ince elebip swık dokunduğuna dikkat çeken Bursalı, " İzmir’in evladı Hamza Başkan, açıkladığı vizyon projeleriyle kentin; başta altyapı ve ulaşım olmak üzere kronikleşen tüm sorunlarına neşter vuracak. Ayrıca 5’i Milliyetçi Hareket Partisi’nden olmak üzere 30 ilçemizi yönetmeye talip cumhur ittifakı adaylarımız; hemşehrilerimizin daha huzurlu, daha mutlu bir şehirde yaşamaları için tüm hazırlıklarını tamamladı" dedi. 

AK Partili Bursalı'nın açıklaması şu şekilde;

"31 Mart, İzmir’in kabuğunu kıracağı, İzmirliyi çantada keklik görenlerin hüsrana uğrayacağı bir gün olacak. 22 yıldır İzmir’i hiçbir zaman yalnız bırakmayan AK Parti, 31 Mart’ta “Eşsiz İzmir” için yerelde iş başına geçecek. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ince eledi, sık dokudu.

Yaptığı istişarelerin ardından İzmir için “Hamza Dağ” dedi.  İzmir’in evladı Hamza Başkan, açıkladığı vizyon projeleriyle kentin; başta altyapı ve ulaşım olmak üzere kronikleşen tüm sorunlarına neşter vuracak. Ayrıca 5’i Milliyetçi Hareket Partisi’nden olmak üzere 30 ilçemizi yönetmeye talip cumhur ittifakı adaylarımız; hemşehrilerimizin daha huzurlu, daha mutlu bir şehirde yaşamaları için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Şimdi 31 Mart bizim için vuslat zamanı. Buna yürekten inanıyoruz. Hazırız, kararlıyız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası