Ege Postası
Geri

AK Partili Bursalı'dan 'Körfez' tepkisi ve Nalbantoğlu'na yanıt: Sizin burnunuz koku almıyor mu?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'dan CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu'na yanıt. Bursalı, "Bu tesislerin çevre izin belgesi var mı? Yok. Kesilen ceza doğru mu? Doğru... Daha niye yıllardır olduğu gibi yine mağdur edebiyatına sarılıyorsunuz? Bırakın artık bunları da iş yapın. İzmirli sizden laf değil hizmet istiyor. Körfez'in hali ortada. Sizin burnunuz koku almıyor mu? Siz bu koku problemini çözeceğiniz yerde sağa sola laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz." dedi.
AK Partili Bursalı'dan 'Körfez' tepkisi ve Nalbantoğlu'na yanıt: Sizin burnunuz koku almıyor mu?
Haberler / Yerel Politika
2 Temmuz 2023 Pazar 18:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU'nun 40 arıtma tesisinin çevre izin belgesi olmadan çalıştığının ortaya çıkması kentte tartışmalara neden oldu.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İZSU'ya 5 milyon 260 bin lira ceza keserken, Büyükşehir Belediyesi, bir açıklama yaparak, ceza kesilen tesisleri kapanan İl Özel İdaresi'nden devraldıklarını ve bunun ardından çevre izin belgesi almak için Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden bu arıtma tesisleriyle ilgili gerekli bilgi ve belgeleri defalarca istediklerini ancak bu belgelerin kendilerine verilmediğini öne sürdü. 

BURSALI'DAN CEVAP: HALA MAĞDURİYET ALGISI PEŞİNDELER

Bu gelişme üzerine AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı da yaptığı açıklamada "Çevre yüzsüzleri" ifadelerini kullanmıştı.

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu da kesilen cezaya ve Bursalı'ya cevap vermişti.

Bursalı ise yazılı açıklama yaparak "Suç üstü yakalanmanın telaşı içindeler. Her zaman olduğu gibi mağduriyet algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Ama İzmirlinin karnı artık bu tür oyunlara tok. İl Özel İdaresi kapanalı yıllar oldu. Siz bu tesisleri eski Başkan Aziz Kocaoğlu zamanında almışsınız ve hala eksiklerini gidermemişsiniz. Yakalanınca da suçu, telaşla başkalarına atmaya çalışıyorsunuz" dedi. 

"SİZİN BURNUNUZ KOKU ALMIYOR MU?"

"Bu tesislerin çevre izin belgesi var mı? Yok. Kesilen ceza doğru mu? Doğru..." diyen Bursalı, şöyle devam etti:

"Daha niye yıllardır olduğu gibi yine mağdur edebiyatına sarılıyorsunuz? Bırakın artık bunları da iş yapın. İzmirli sizden laf değil hizmet istiyor. Körfez'in hali ortada. Sizin burnunuz koku almıyor mu? Siz bu koku problemini çözeceğiniz yerde sağa sola laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz."

 

 

AK Partili Bursalı'dan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne arıtma tepkisi: Çevre yüzsüzleri
 

 

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama
 

 

 

CHP’li Nalbantoğlu’ndan arıtma çıkışı
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası