Ege Postası
Geri

AK Partili Çakıroğlu'ndan ilk icraat: Kapıyı söktürdü, randevuyu kaldırdı!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı görevine atanan Vasfi Çakıroğlu, ilk icraat olarak makam odasının kapısını söktürdü, randevu sistemini kaldırdı. AK Partili ilçe başkanından ilk icraat
AK Partili Çakıroğlu'ndan ilk icraat: Kapıyı söktürdü, randevuyu kaldırdı!
Haberler / Yerel Politika
26 Aralık 2016 Pazartesi 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI -  AK Parti İzmir'de 'değişim' yaşanan ilçelerden biri de Güzelbahçe olmuştu. İstifası alınan Oğuz Tabaoğlu yerine ilçe başkanlığına geçtiğimiz günlerde Genel Merkez tarafından Vasfi Çakıroğlu atanmıştı.

Çakıroğlu, ilk iş olarak ilçe binasını tadilat ederken, ses getirecek bir adım attı. Çakıroğlu, makam odasındaki kapıyı söktü, ilçedeki randevu sistemini kaldırdığını açıkladı.

Çakıroğlu, makam odasının arkasına üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım yer aldığı büyük bir görsel yerleştirdi. Görsel de "Yeni Türkiye, yeni güç, hedef 2023" ifadesi yer aldı.

HİZMET İÇİN BURADAYIZ

Çakıroğlu, Ege Postası'na yaptığı açıklamada, AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu, Güzelbahçe'de ayrım yapmadan hizmet etmek için çaba sarf edeceklerini söyledi. Çakıroğlu, "  Güzelbahçe'de MHP'li CHP'li kim olursa olsun, hiçbir ayrım yapmadan biz ilçeye hizmet etmek için buradayız. Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla, il başkanımızla, vekillerimizle,  yöneticilerimizle hizmet için varız. Özellikle Güzelbahçe'de olmayan noter, acil servis gibi ihtiyaçların giderilmesi için çalışmalara başladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği değer ortada. 12 mahalle muhtarımızla birlikte toplantı yapacağız. Sorunları masaya yatıracağız. Tüm STK'lar olsun, her türlü sorun tespitinde işbirliği güçbirliği yağacağız." dedi.

24 SAAT AÇIK İLÇE BİNASI

İlçe binasını komple yenilediklerini ifade eden Çakıroğlu, "Kapıları tamamen kaldırdık. İlçemiz 24 saat açık olacak. Hayat felsefem böyle. Ulaşılmaz olmak yanlış. Hizmet isteyeni kapıda bekletemezsiniz. Kapıdan girdiği andan itibaren partili de vatandaşta beni görebilecek. Sıkıntısını sorununu aktaracak. Bu nedenle randevu sistemi de olmayacak. Burası milletin binası. Halkın binasına randevu koyarsanız kendinizi soyutlarsınız. Kendi ofisimde de böyle. Özellikle istihdam konusunda vatandaşlara yardımcı olacağız. Aynı zamanda klasik siyasetin dışan da ekonomik yapılanmada vatandaşa her türlü danışmanlık hizmeti vereceğiz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası