Ege Postası
Geri

AK Partili Çankırı Astrolog'a İzmir adayını sordu

Astrolog Nuray Sayarı, İzmir Büyükşehir adaylığı ile anılan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın ‘kadın mı erkek mı aday olacak’ sorusuna yanıt verdi. İzmir’i AK Parti’nin kazanacağını belirten Sayarı, AK Parti adayının erkek olacağının dile getirdi.
AK Partili Çankırı Astrolog'a İzmir adayını sordu
Haberler / Yerel Politika
2 Ocak 2024 Salı 16:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CNN Türk'te 2024'e yönelik öngörü ve tahminlerini paylaşan Astrolog Yazar Nuray Sayarı, gazetecilerin de merak ettikleri soruları yanıtladı.

Astrolog Nuray Sayarı katıldığı programda 2024 kehanetlerinde bulunurken İzmir ile ilgili de dikkat çekici açıklamalarda bulundu. İzmir için de kehanette bulunan Sayarı, “İzmir'i alma olasılığı çok yüksek AK Parti'nin. İzmir'de değişimi görüyorum. Ankara'da yine CHP olarak görüyorum" dedi. 

Star Gazetesi Yazarı Coşkun Başbuğ, Astolog Sayarı'nın "İzmir'i AK Parti kazanacak" iddiasının ardından, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın sorusu olduğunu dile getirerek, "İzmir'den geldi, Ceyda Vekilimiz sorar: Kadın aday mı kazanacak AK Parti'den erkek aday mı diye İzmir'i sorar" ifadelerine yer verdi. 

ASTROLOG SAYARI: "İZMİR'İ KAZANACAK OLAN ERKEK ADAY"

Astrolog Sayarı ise, Bağbuğ'dan gelen soruya, "Erkek aday, kadın aday değil. İzmir'i kazanacak olan büyük bir olasılıkla erkek aday. Keşke bir kadın kazansaydı ne güzel olurdu" dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası