Ege Postası
Geri

AK Partili Ceyda Bölünmez Çankırı o geceyi anlattı: 'Hayatım boyunca unutamayacağım bir ses duydum'

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 9 yıl geçti. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, hain kalkışmanın yıl dönümünde, hainlerin hedeflerinden biri olan ve bombalanan TBMM'de çektiği videoda o geceyi anlattı.
AK Partili Ceyda Bölünmez Çankırı o geceyi anlattı: 'Hayatım boyunca unutamayacağım bir ses duydum'
Haberler / Güncel
15 Temmuz 2025 Salı 09:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 9 yıl geçti. Asker ve sivil 253 kişinin şehit edildiği, çok sayıda kişinin yaralandığı girişim, Türk milletinin direnişinin de etkisiyle 24 saat içinde bastırıldı. 

15 Temmuz 2016... Köprüler, yollar kapatıldı, halka ateş açıldı, Meclis savaş uçaklarıyla bombalandı. Türkiye en uzun ve en karanlık gecelerinden birini yaşadı. 

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, hain kalkışmanın yıl dönümünde, hainlerin hedeflerinden biri olan ve bombalanan TBMM'de çektiği videoda o geceyi anlattı.

İşte o video:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası