Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ CHP ve HDP'ye yüklendi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "CHP ve HDP birlikte hareket içindeler" dedi. Karşıyaka'da esnafla Buluşan Dağ CHP'ye yüklendi:
AK Partili Dağ CHP ve HDP'ye yüklendi!
Haberler / Yerel Politika
26 Ağustos 2017 Cumartesi 19:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,  "CHP ve HDP birlikte hareket içindeler" dedi. İzmir Karşıyaka'da esnaf ziyaretinde bulunan Hamza Dağ, ana muhalefet partisi CHP'yi eleştirdi. Hamza Dağ şunları söyledi:
"CHP önce Adalete Yürüyüşü yaptı. HDP vicdan ve adalet etkinlikleri yaptı. Şimdi de CHP  Adalet Kurultayı yapıyor. Bundan sonraki aşamada HDP'den gelecek. CHP ve HDP birlikte hareket içindeler. 26 Ağustos önemli bir gün 1071 Anadolu kapılarının açılması açısından önemli. Büyük Taarruzun başlaması açısından önemli. Adaletin de emniyetin de ulaşımın da sağlığın da yıllar önce ne pozisyonda olduğunu biliyoruz. Büyük mesafe kaydedildi. Eğer CHP bu konularda eksiklik olduğu iddiasındaysa, buralardan yürüyüşlerle kurultaylarla bir sonuç alması mümkün değil." 

Ana muhalefet partilerinin tüm dünyada olduğu gibi iktidara en yakın parti olarak bilindiğini, bu konuda TBMM'de tüm kanalların açık olduğunu kaydeden Dağ, "Adalet noktasında bir eksiklik düşüncesi varsa Meclis'e, Adalet Bakanlığı'na, Başbakanla, Cumhurbaşkanıyla somut örnekler üzerinden görüşme yapabilir. Ancak MİT TIR'larından dokunulmazlığı kaldırılmış milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasından sonra bu kararların alınması samimiyetten uzaktır" dedi.

CHP'nin bu yaptıklarının toplum vicdanında karşılık bulmadığını iddia eden Hamza Dağ, "Bunların ne CHP'ye ne de Türkiye Cumhuriyeti'ne faydası olmadığı düşüncesindeyim. Akıllarını başlına alıp inşallah doğru noktayı bulmalarını tavsiye ediyorum" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası