Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ: Kimse başımızı öne eğdiremez

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Birliğimizi ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece, bu şehirde, bu ülkede hiç kimse bizim başımızı öne eğdiremez." dedi. AK Partili Dağ Erzurumlularla buluştu
AK Partili Dağ: Kimse başımızı öne eğdiremez
Haberler / Yerel Politika
24 Aralık 2018 Pazartesi 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dağ, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonunca düzenlenen etkinliğe katıldı.

Etkinlikte konuşan Dağ, herkesin farklı memleketlerde dünyaya geldiğini ama yılların herkesi farklı coğrafyalarda bir araya getirdiğini söyledi.  

"Birliğimizi ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece, bu şehirde, bu ülkede hiç kimse bizim başımızı öne eğdiremez." diyen Dağ, bunun en somut ve güzel örneğini son 2-3 yılda yaşanılanların çok net gösterdiğini aktardı.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Dağ, şöyle devam etti:

''Bugün ülkemizde yaptırdığımız araştırmalarda ve anketlerde, ülkenin en temel sorunu terör meselesini artık alt sıralara indirmişsek, güney sınırımızda bir terör devleti kurmaya çalışanlara kahraman askerlerimiz Cerablus'ta, Afrin'de, El-Bab'da gerekli dersi vermişse - şimdi Fırat'ın doğusuna operasyon yapacağız - Cerablus'ta, El-Bab'da, Afrin'de gerekli cevabı alanlar burada bir geri adım atma hissine, kararına varmışlarsa bunun o yaptığımız operasyonlarla direkt etkisi vardır.

Birliğimizi ve beraberliğimizi en temel konularda sağladığımızda, orada siyasi parti görüşünü bir kenara koyarak milli meselelerde beraber olduğumuzda neler yapabileceğimizin en net somut göstergesidir. Bir zamanlar bir ifadede bulunurken 'Acaba batı ve ABD bu ifademizden alınır m? Bir sorun olur mu'' diye düşünürken şimdi 'Biz bu kararı verdik, uygulayacağız.' aşamasına gelmişsek bu bizim o renk cümbüşünü bir arada tutup o beraberliği sağlamamızdandır. Bunu da bugüne kadar nasıl yaptıysak bundan sonra da aynı şekilde başarmaya devam edeceğiz." (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası