Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ'dan yerel seçim mesajı: İzmir'e daha fazla hizmet

Ensonhaber YouTube kanalında Taha Hüseyin Karagöz'ün konuğu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, "İzmir’e daha fazla hizmet etmek istiyoruz" dedi.
AK Partili Dağ'dan yerel seçim mesajı: İzmir'e daha fazla hizmet
Haberler / Politika
23 Eylül 2023 Cumartesi 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ensonhaber YouTube kanalında yerel seçimlere hazırlık süreci ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

"İktidar olarak hizmetlerin devamını sağlayacağız"

Dağ, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

İzmir’e daha fazla hizmet etmek istiyoruz. Biz İzmir’e iktidar olarak hizmetlerin devamını sağlayacağız. Bazı konularda şehrin açılması, planlanması, şehrin trafik meselesinin çözülmesi...

Biz iktidar olarak şehrin trafiğinden mücavir alan dışındaki karayolları üzerinden sorumluyuz. Kara yolları üzerinden bu konuda İzmirliler iyi bilirler. Hem çevre yolu yapılması hem İstanbul-İzmir otobanı yapılması. Bunlarda görevimiz olmadığı hallerde İzmir'e iktidar olarak yaptığımız işler... Yollar normalde bizim sorumluluğumuzda değil. Cumhur İttifakı'nın hizmet belediyeciliğini anlatacağız.

"CEKET KOYSAK KAZANIRIZ ANLAYIŞI"

Bir tarafta ceketi koysak kazanırız diyen, çok yanlışlık olmasına rağmen tamamen menfaat üzerine kurulan bir yapı. Diğer tarafta bugüne kadar birçok eksikliğe rağmen yanlışlıkları dile getirmeyen ve başkan adayı ilan ettiğinde kokudan mültecilik olayından bahseden menfaatçi bir yapı. Ama bizim gerçekten derdimiz yaşadığımız yıllardır içinde olduğumuz bu şehirde, mevcut halin çok daha ötesinde hizmet etmek.

YEREL SEÇİM MESAJLARI

Daha 4 buçuk yıl iktidarız inşallah. Mutlaka yapacağımız büyük işler var. Bizim önümüzde kongremiz var konsantrasyon kongrede. En coşkulu heyecanlı, yerel seçimin startını verecek şekilde hazırlanıyoruz.

Yerel seçimlere bundan sonra başlayacağız. Önce büyükşehirlerden sonra diğer şehirlerden ve ilçelerden aday belirlemek üzere çalışacağız. Mesele sadece aday belirlemek değil. Şehirlerin fotoğrafını çekmek. Doğru fotoğrafla doğru adayı belirlemek. İlk atılması gereken adım büyükşehir belediye binası darmadağın şu an bu konuda nasıl bir çözüm olacak bu güne kadar gördüğüm şu doğru sistem kurarsan en üste gitmesi mümkün değil doğru sistem kurmak. En doğru adım önce bir sistem kurmak.

Özgür Özel'in adaylığına benzetme

Özgür Özel’in CHP’de genel başkanlık adaylığı konusuna da değinen Dağ, Özel’in CHP’nin kaybedenlerinden biri olduğunu söyledi.

Dağ, mahallenin alkol bağımlısına imam bulunamadığı için cenaze namazı kıldıran bir cemaatin hikayesi olan ‘Bekri Mustafa’ anlatısının, CHP’nin durumunu tam olarak karşılayan hikaye olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası