Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ’dan ‘işgalci kuvvetler’ diyen HDP’li vekile tepki

Taksim’de yapılması planlanan Trans- Onur Yürüyüşü’ne engel olmaya çalışan polis ekiplerine 'adeta işgalci kuvvetler gibi' diyen HDP İstanbul Milletvekili Özgül Saki'ye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sosyal medya hesabından sert sözlerle tepki gösterdi. AK Partili Dağ, "Değerlerimize düşmanlığı 'Onur' zanneden bu zevatlara fırsat vermeyeceğiz. Bu yapılan millete vekalet değil ihanettir" dedi.
AK Partili Dağ’dan ‘işgalci kuvvetler’ diyen HDP’li vekile tepki
Haberler / Politika
19 Haziran 2023 Pazartesi 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Taksim’de dün LGBT Yürüyüşü’ne engel olmaya çalışan polislere HDP İstanbul Milletvekili Özgül Saki'nin 'işgalci kuvvetler' söylemine tepki yağdı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "HDP’li vekil, sapkınların yasadışı gösterisinde başı çekmiş ve emniyet güçlerimize hakaret etmiş’’ diyerek tepkisini ortaya koydu.

Öte yandan Hamza Dağ’ın, yapılanın millete vekalet değil ihanet olduğunu belirttiği paylaşımında  ‘’Değerlerimize düşmanlığı 'onur' zanneden bu zevatlara fırsat vermeyeceğiz’’ sözleri ise dikkat çekti.

AK Partili Dağ’ın paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Adeta toplumsal düzeyde ahlaki tahribatı kendisine görev edinmiş gibi davranan HDP’li vekil, sapkınların yasadışı gösterisinde başı çekmiş ve emniyet güçlerimize hakaret etmiş.

Değerlerimize düşmanlığı “Onur” zanneden bu zevatlara fırsat vermeyeceğiz.

Bu yapılan millete vekalet değil ihanettir''

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası