Ege Postası
Geri

AK Partili Denizli'ye yeni görev

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcılığı'na getirildi.
AK Partili Denizli'ye yeni görev
Haberler / Yerel Politika
17 Kasım 2014 Pazartesi 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekili Mehmet Ali Şahin'in başkanlığını yürüttüğü Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı, Genel Başkan'dan sonra, partiyi siyasi ve hukuki olarak temsil eden, partinin siyasi kimliğini kamuoyuna anlatan, parti vizyonunu belirleyen, parti politikalarını oluşturan ve politik söylem geliştirip bu söylemleri teşkilata yayan bir birim olarak görev yapıyor. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ayrıca diğer siyasi partilerle diyalog kurup, partinin Hükümet ile ilişkilerini de yürütmekle de görevli. 2011 milletvekili seçimlerinden sonra Genel Merkez'de Halkla İlişkiler Başkanı Salih Kapusuz'un yardımcılığına getirilen Denizli daha sonra yapılan değişiklikle Halkla İlişkiler Başkanı olan Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile de çalıştı. İlknur Denizli halen TBMM 'de Plan ve Bütçe Komisyonu Katip Üyeliği'ne de devam ediyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası