Ege Postası
Geri

AK Partili Dikencik'ten Altılı Masa'ya tepki ve öneri!

AK Parti İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Aykut Dikencik, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Altılı Masa'ya tepki göstererek bir de öneride bulundu.
AK Partili Dikencik'ten Altılı Masa'ya tepki ve öneri!
Haberler / Politika
6 Mart 2023 Pazartesi 17:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 3 Mart Cuma günü, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkarak masadan kalkmasının ardından Millet İttifakı cephesinde baş döndürücü bir trafik yaşandı. Bugün üst üste yapılan görüşmeler neticesinde kriz tatlıya bağlandı ve Akşener masaya geri döndü.

Öte yandan Akşener masaya geri dönüş şartı olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı formülünü ortaya koydu.

Altılı Masa, Saat Partisi Genel Merkezi'nde Cumnhurbaşkanı adayının resmi olarak açıklanması ve ittifakın yol haritası konusunda toplantı halinde.

"EŞ CUMHURBAŞKANLIĞI" ÖNERİSİ

Altılı Masa'da bu gelişmeler yaşanırken, AK Parti İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Aykut Dikencik sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Altılı Masa'ya deprem hatırlatmasında bulunarak tepki gösterdi.

Aykut Dikencik paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Altı+1 masaya önerim eş cumhurbaşkanlığı modelini getirmeleri. Tüm sorunlarını çzömüş olurlar... Ne de olsa deprem kimsenin umurunda değil."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası