Ege Postası
Geri

AK Partili Hızal'dan Başkan Arda'ya 'Onursal koordinatör' çıkışı

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda’yı belediyeye onursal koordinatör olarak atandığını iddia eden bir kartvizit yayınladı. Hükümete yakın medya kuruluşlarında da haber olan konuda sosyal medyadan açıklamalardan bulunan Hızal, CHP’nin yeni dönem belediye başkanlarının benzer uygulamalarına atıfta bulunarak “İşte CHP’nin liyakat anlayışı” dedi.
AK Partili Hızal'dan Başkan Arda'ya 'Onursal koordinatör' çıkışı
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ağustos 2020 Pazartesi 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSATSI - 31 Mart yerel seçimlerinin ardından sık sık gündeme gelen ve kamuoyunda tepki çeken CHP’li Belediye Başkanlarının yakınlarını belediye kadrolarına atamalarına bir yenisi daha eklendiği iddiası ortalığı karıştırdı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda’yı belediyeye “Onursal Koordinatör” olarak atadığını iddia etti. Hızal, “Kafasına göre kadro uyduran Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Onursal Koordinatör” olarak eşine belediyede yer bulmuş... İşte CHP’nin liyakat anlayışı” sözleriyle CHP’nin AK Parti eleştirilerinde sıklıkla dile getirdiği liyakat anlaşına gönderme yaptı.

AK Partili Hızal'ın paylaşımı şöyle:

“Biri kendisini belediye şirketine müdür olarak atar, diğeri oğlunu genel müdür yardımcısı yapar... Şimdi de kafasına göre kadro uyduran Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Onursal Koordinatör” olarak eşine belediyede yer bulmuş... İşte CHP’nin liyakat anlayışı” ifadelerini kullandı.

 

GAZİMİR İLÇE BAŞKANI DATEPKİ GÖSTERDİ

Gaziemir Belediye Başkanı HalilArda'nın yaptığı atamaya bir eleştiri de AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Serday Muçay'dan geldi. Muçay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arda'ya "Onursal Koordinatör" ne iş yapar diye sordu. 

Muçay paylaşımında şu ifadelere yer verdi; 'HATA ÜSTÜNE HATA'
Gaziemir Belediyesinden müthiş buluş. Yeni bir istihdam rezervi bulundu. "Onursal Koordinatör" ne iş yapar ' 
@halilardaizmir @herkesicinCHP @kilicdarogluk @avdenizyucel"

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası