Ege Postası
Geri

AK Partili İçten'e AK Parti'den 'Dağ' gibi tepki:

Teşkilata destek amaçlı geldiği İzmir’den dönerken İzmir hakkında twitter aracılığıyla paylaştığı notlarla eleştiri oklarının hedefi olan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten kentte ve ülke gündeminde tartışmalara neden olmaya devam ediyor. AK Partili İçten'e AK Parti'den 'Dağ' gibi tepki:
AK Partili İçten'e AK Parti'den 'Dağ' gibi tepki:
Haberler / Yerel Politika
23 Mayıs 2015 Cumartesi 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMİRHAN ERGEN - HABER SERVİSİ / Cuma İçten’e bir tepki de AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan geldi. Dağ sosyal medya aracılığıyla değerlendirmelerde bulunurken Cuma İçten’in yorumlarını işgüzarlık olarak değerlendirdi. Bunun yanı sıra Hamza Dağ konunun siyasi malzeme olarak kullanılmaması gerektiğini de belirtti.

İŞTE O DEĞERLENDİRMELER 
Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ Twitter aracılığıyla yaptığı değerlendirmede: "İzmir ile hiçbir organik bağı bulunmayıp, sadece 2 gün gözlem yaparak bilgi sahibi olduğunu düşünenlerin İzmir ve İzmirlilerle ilgili yapmış olduğu tüm yorumlar tam anlamıyla bir işgüzarlıktır. İzmir’in sorunları noktasında sorduğumuz onca soruya tek bir cevap veremeyenler ne yazık ki bu işgüzarlığa mal bulmuş mağribi gibi atlamakta ve kendince siyaset yaptığını zannetmektedir. Ciddiye dahi alınmaması gereken böyle bir konuyu daha fazla konuşmak İzmir’e zaman kaybından başka bir şey getirmez. İşinize geliyorsa gelin Güzel İzmirimizin 2023 vizyonunu konuşalım" diye yazdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası