Ege Postası
Geri

AK Partili İnan, Polat'ın o sözleri üzerinden CHP'yi vurdu!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP’li Polat’ın “Ellerinden tuttuğum gibi aşağı indirmesini de bilirim” sözlerini eleştirdi. AK Partili İnan, Polat’ın sözlerini indir-kaldır demokrasisi olarak değerlendirerek: “İndir-kaldır demokrasisi... CHP'de bu işler böyle yürüyor...” dedi.
AK Partili İnan, Polat'ın o sözleri üzerinden CHP'yi vurdu!
Haberler / Yerel Politika
5 Temmuz 2023 Çarşamba 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, partisinin kongre süreciyle ilgili yaptığı açıklamada belediye başkanlarının kamu kaynaklarını kullanarak müdahil olma iddiaları hakkında konuşarak “gözlerinin yaşına bakmam, Ben Mustafa İduğ'u belediye başkanı yaparken, Mustafa İduğ sadece castrol satan bir yağ bayisi değildi ki... Daha önce partide delege seçimlerine gelmiş, oy kullanmış, meclis üyesi olmuş biriydi.” ifadelerini kullanmıştı.

Eyyüp Kadir İnan, Polat’ın Mustafa İduğ hakkındaki sözleri üzerinden CHP'ye sert eleştiride bulundu: “İndir-kaldır demokrasisi... CHP'de bu işler böyle yürüyor... O kadar yaşlı bir parti ki yağ değişimi gerekiyor. Neyse Castrol bayileri varmış. İşlerini görür :)” dedi.

 

 

Umutoğulları yazdı! Mahir Polat, aynı resti keşke İmamoğlu'na da çekmiş olaydı…
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası