Ege Postası
Geri

AK Partili İnan'dan Bakan Bayraktar'a Göztepe forması

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin formasını Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a hediye etti.
AK Partili İnan'dan Bakan Bayraktar'a Göztepe forması
Haberler / Politika
1 Haziran 2024 Cumartesi 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, Partilerinin Kızılcahamam’da gerçekleştirilen kampında Gençlik Kolları MKYK Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da katıldı. Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, yakın zamanda Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin formasını Bayraktar’a hediye etti. İnan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanları Toplantısında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır’a da Göztepe forması hediye etmişti. 

Toplantıda konuşmalarını gerçekleştiren Bayraktar, Karadeniz doğalgazından Gabar’da çıkartılan petrole, nükleer enerjiye ve tüm bunlardan elde edilen gelirle gerçekleştirilen Aile ve Gençlik Fonu üzerine gelen soruları yanıtladı. Bayraktar konuşmasında enerjide bağımsızlık vurgusu yaptı. 

İnan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'nın enerji noktasında yaptığı çalışmaların gelirlerinin yeni evlenecek gençlere destek ve umut olmasından dolayı Bayraktar’a teşekkür etti. 
 
İnan’ın Bakan Bayraktar için hazırladığı forma, İzmir’i temsilen 35 numarayla ve Bakanın isminin özel baskısıyla hediye verildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası