Ege Postası
Geri

AK Partili İnan'dan CHP'li Yücel'in 'asgari ücret' açıklamalarına tepki: İzmir'in finans tablolarına bakması gerek

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP'li Deniz Yücel'in asgari ücretin en az 25 bin liraya yükseltilmesine ilişkin açıklamasına tepki gösterdi. AK Partili İnan, "Yücel'in mali politikalarla ilgili konuşmak için milletvekili olduğu şehrin finans tablolarına bakması gerek." dedi.
AK Partili İnan'dan CHP'li Yücel'in 'asgari ücret' açıklamalarına tepki: İzmir'in finans tablolarına bakması gerek
Haberler / Politika
11 Temmuz 2024 Perşembe 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Partisinin MYK toplantısı sonrası gündemdeki konuları değerlendiren CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel’in “Sayın Erdoğan’a ve Mehmet Şimşek’e sesleniyorum. Asgari ücret konusunda bilgiçlik taslamayı bırakın ve asgari ücreti en az 25 bin lira yapın.” sözleri gündem olmuştu. 

Aynı zamanda İzmir Milletvekili olan Yücel’in, İzmir’de belediyede işçilerin işten atıldığından habersiz olduğunu söyleyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan; “Deniz Yücel, milletvekili olduğu şehrin Büyükşehir Belediyesinde işçilerin haksız şekilde işlerinden edildiğinden habersiz.” diye konuştu.

İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın, eski borçları kapatabilmek için İzmir Büyükşehir Belediyesini zarara uğrattığından da Yücel’in haberinin olmadığını söyledi; “Eski Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Karşıyaka Belediyesinde yaptığı borçlarını kapatabilmek için aylardır İzmir Büyükşehir Belediyesini zarara uğrattığı da gözler önünde açık ama Deniz Yücel görmüyor.” ifadelerini kullandı.

Yücel’in mali politikalarla ilgili konuşmak için milletvekili olduğu şehrin finans tablolarına bakması gerektiğinin altını çizen İnan; “Suya indirim vaadiyle yerel seçimlerde en pahalı suyu kullanan İzmirlilerden oy isteyen Cemil Tugay, göreve gelir gelmez suya yüzde 45 zamla, Karşıyaka'daki borçlarını kapatmakla uğraşıyor. Deniz Yücel mali politikalarla ilgili konuşurken İzmir'in yerel yönetimlerindeki finans tablolarını göz ardı etmesin.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası