Ege Postası
Geri

AK Partili İnan işçi krizi üzerinden CHP'ye yüklendi: İnsan kaynakları politikası budur!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan işçi krizine tepki göstererek CHP'ye yüklendi. İnan açıklamasında, “ İzmirli genç arkadaşlarıma sesleniyorum. Bakın İşte CHP budur! CHP’nin insan kaynakları politikası da budur! CHP’nin liyakatten anladığı da budur! Bir tane danışmana ver listeni, at mesajı… Seni temizlikçi olarak işe başlatsınlar… " ifadelerini kullandı.
AK Partili İnan işçi krizi üzerinden CHP'ye yüklendi: İnsan kaynakları politikası budur!
Haberler / Yerel Politika
25 Haziran 2024 Salı 09:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın danışmanı Haydar İnanır’ın İzmir’deki işçi eylemleri sırasında işçilerle olan diyalogu sosyal medyada gündem oldu. Paylaşılan videoda İnanır’ın işçilere “Şahsi numaramı size vereceğim. Şu an bitirelim olur mu? Yarın kim nerde işe başlayacak liste üzerinde çalışalım” dediği görüldü.

"CHP'NİN İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI BUDUR"

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tugay’ın danışmanının işçilerle olan diyaloğuna tepki vererek CHP’nin insan politikasının bu olduğunu belirtti; “İlk izleyince şaka sanıyor insan. Burası 5 Milyon İzmirlinin yaşadığı bir kent… İzmirli genç arkadaşlarıma sesleniyorum. Bakın İşte CHP budur! CHP’nin insan kaynakları politikası da budur! CHP’nin liyakatten anladığı da budur!”

Tugay’ın danışmanının “yarın kim nerde işe başlayacak liste üzerine çalışalım” sözleri üzerine İnan; “Bir tane danışmana ver listeni, at mesajı… Seni temizlikçi olarak işe başlatsınlar…  (İsrail yardakçısı Mahir’in ve çakma bakanlarının, diğer CHP’lilerin yakınlarına kaymaklı yerler verirler orası ayrı tabii.)” sözlerini kullandı.

"İZMİR'İ GERİ GÖTÜRÜR"

Yaşanan diyaloğun ve ortaya konulan politikanın İzmir’i geriye götüreceğinin altını çizen İnan; “Güzel İzmir’imizi bu anlayış çok ama çok geriye götürecektir. Bilinmesini isteriz ki!Bu hımbıl, kibirli ve beceriksiz yönetimin zararlarına güzelim şehrimizi alet ettirmeyeceğiz. Biz AK Parti olarak şehrimizin çıkarlarına artık daha güçlü bir şekilde sahip çıkacağız.” dedi.

"BELKİ TUGAY'A ULAŞIRLAR"

Geçtiğimiz günlerde Tugay’ın İzmir Şehir Tiyatroları Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten ile yollarını ayırması ve bunun üzerine Zafer Algöz’ün Tugay’a verdiği tepki de gündem olmuştu.

İnan son olarak “Zafer Algöz ve Yücel Erten bu danışman arkadaşa mesaj atsın. Belki Cemil Tugay’a ulaşırlar.” dedi.

ASLANOĞLU'NA DA YÜKLENDİ 

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun belediyede çalışan bir işçi ile görüşmeleri sosyal medyada gündem oldu. 

Paylaşılan videoda belediyede çalışan işçi ile görüşen ve ardından aracına binerek uzaklaşan Aslanoğlu’nun giderken aracının çakarlarını çalıştırdığı dikkatleri çekti. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, bu görüntülere sosyal medya hesabından tepki verdi.

Aslanoğlu’nun bu hareketine karşı soruyla yanıt veren İnan, “Mağdur ettiğiniz işçilerin yüzüne kapıları çarpıp çakarları yakıp gitmek oluyor mu Sn. Aslanoğlu?” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası