Ege Postası
Geri

AK Partili Kalkan: Durmak yok!

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Necip Kalkan, TBMM Genel Kurulunda öğretmen kadrosu ihdası ile er, erbaş ve askeri öğrencilerin harçlıklarını arttıran düzenlemeleri içeren kanun teklifinin kabulünden sonra değerlendirmelerde bulundu.
AK Partili Kalkan: Durmak yok!
Haberler / Politika
1 Ocak 2016 Cuma 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti olarak 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlara vaat değil taahhütlerde bulunduklarını vurgulayan Kalkan, "1 Kasım Seçiminden önce vatandaşlarımıza verdiğimiz taahhütleri yerine getiriyoruz. Biz AK Partiyiz. Milletimize vermiş olduğumuz sözler uzun araştırmalar, analizler ve çalışmaların sonucudur. Bizim hedefimiz ülkemizde istikrarın devamı, refah ve vatandaşlarımızın güzel bir geleceğe sahip olmaları. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz" diye konuştu.

İzmir'den yüzlerce teşekkür telefonu

TBMM'nin son Genel Kurullarında önce asgari ücretin bin 300 liraya çıkarılması yönündeki kararın kabul edildiğini ardından da er, erbaşlar ve öğretmenler için düzenlemelerin kabul edildiğini belirten Kalkan, "Son kanunları TBMM'de kabul ettiğimizden beri İzmir'de farklı partilere mensup hemşehrilerimiz dahil yüzlerce vatandaş telefon açarak bizlere teşekkür etti. Çarşıda, pazarda yürürken vatandaş bizi gördüğünde yüzü gülüyor. Yapmış olduklarımızdan duydukları memnuniyetleri ifade ediyorlar. Devam eden çalışmalarımızla 2016 yılında bir çok yeniliğin altına imza atacağız" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası