Ege Postası
Geri

AK Partili Kasapoğlu'ndan çarpıcı seçim mesajları: İzmir'in adayı kim olacak?

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, yerel seçimlere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, "AK Parti’de İzmir’i ve ilçelerini yönetecek liyakatli isimlere sahip. Aday olacak güçlü isimler var. İpi göğüsleyecek arkadaşlarımızı İzmir ile buluşturacağız ve bu süreci en güzel şekilde tamamlayacağız. Bu şehri hakikaten tüm sorunlarıyla yarınlara hazırlamak için herkesin sorumluluğu var" dedi.
AK Partili Kasapoğlu'ndan çarpıcı seçim mesajları: İzmir'in adayı kim olacak?
Haberler / Yerel Politika
18 Aralık 2023 Pazartesi 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu İzmir basınıyla bir araya geldi. Basın toplantısına Kasapoğlu'nun yanı sıra AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İl Gneçlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, İsmail Çiftçioğlu, Ayşe Cankurtaran, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Işık katılım sağladı. 

Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu konuşmasında, " Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında çok önemli bir seçim gerçekleştirdik. Demokrasi kültürümüz açısından ve ülkemizin demokratik kazanımları açısından  en şeffaf bir şekilde bitr seçim gerçekleştirdik. İzmir siyasetinde aktif görev alan arkadaşlarınız olarak heyecan dolu bir kampnaya gerçekleştirdik. Demokraside son sözü millet söyler. Sandık sonucu neyse hepimiz için baş tacıdır. Bizler o tercihe layık olmak için hep birikte çalışacağız. Farklılıklarla birlikte olmayı ve çalışmayı güölendirmek hedefimiz. Bu milletin huzurunu büyütmek bizim amacımız" dedi. 

"İZMİR'İN LAYIK OLDUĞU YARINLAR..."

İzmir'in sorunlarını çözme noktasında önemli açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, " İzmir milletvekiliniz olarak, İzmir'in her bir tarafında olacağız hem bir vatandaşıyla görüşme hem bir vatandaşın derdine derman olacağız. İzmir'in sıkıntılarını, dertlerini çözme noktasında adımlar atacağız. Gerek halkımızla olan iletişimimiz gerek hemşerilerimizle olan bu anlamdaki güçlenen diyaloğumuz bizi mutlu ediyor. Bu çerçevede de tabii ki İzmir'in layık olduğu bir şekilde yarınlarının daha güçlü olması adına el birliğiyle çalışıyoruz. Bu noktada da çabalarınızı güçlendireceğiz. Özellikle İzmir'in kentsel dönüşümüyle, trafiğiyle, çevre faaliyetleriyle, gençliğiyle, bütün sanat dünyasıyla, sporuyla her bir alanda daha güçlü olması, var olan sıkıntıların çözülmesi adına ilgili kurumlarla, kuruluşlarla işbirliklerine devam edeceğiz. Ülke olarak ulaşımdan sağlığa, sağlıktan altyapıya ekonomiye, spora, gençlik yatırımlarına kadar her bir alanda son 22 yıllık süreçte aldığımız adımlar oldu. Bundan sonra hepimize çok ama çok daha büyük görevler düşmektedir. Hepimizin bu anlamdaki çabalarını hızlandırması gerekir. Bu çerçevede de inanıyoruz ki yerel yönetim noktasındaki devrimlerde de bu süreçleri daha yukarılara taşımak hepimiz için önemli bir aşama olacak" ifadelerine yer verdi. 

"İZMİR HALKININ KAZANDIĞI BİR SONUÇ" 

31 Mart 2023 yerel seçimlere aylar kala siyasi partilerde hareketlilik arttı. Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, “İzmir çok özel bir şehir, her şeyden önce medeniyetin sembolü. Demokrasinin sembolü, yerliliğin ve milliğin, milli ekonominin sembolü İzmir. Bu noktada ortaya koyduğu katma değer ile ülkeye öncülük ediyor. Üniversiteleriyle, spor altyapısı, efsane kulüpleri ile spor şehridir. Turizm şehridir, doğal yapısıyla tarihiyle. Bu şehri, markayı güçlendirme çok önemli bir misyon. Hedefimiz işte bu markayı güçlendirme adına iletişim ve koordinasyon ile bu süreçleri üst noktaları taşımak. Layık olunan çabayı yerel yönetimler ile taçlandırmak istiyoruz. Dolayısıyla, yerel yönetimi ile merkezi yönetimi ve tüm kuruluşları ile el ele vermiş, sinerjiyi ortaya koyan bir mantalite güçlenmeli. İnanıyorum ki 31 Mart’ta yapılacak seçimler önemli bir başlangıç olsun ve yine demokrasinin kazandığı güzel bir süreç yaşayalım. Ve tabi bununla birlikte İzmir’i yerel yönetim mantalitesi açısından 30 ilçesinde ve büyükşehirde yerel yönetim devrimine, hizmet seferberliğine kavuşturalım. Cumhur İttifakı olarak her zamankinden daha çok gayret göstereceğiz. Her bir hemşerimizin gönlüne girme noktasında adımlar atacağız. AK Parti teşkilatımızın bu noktada gece gündüz gayretlerine şahidim. AK Parti’de dinamizm önceliklidir, bayrak değişimleri gerçekleşir, teşkilatlarımız il ve ilçe bazlı tazelenmeyi gerçekleştirdi. Yeni dinamizm ile tüm kadroların el ele verdiği sürece hazırız. İnanıyoruz ki bu şöleni başarılı bir netice ile sonuçlandıracağız. İzmir’in, İzmir halkının kazandığı bir sonuçla taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu.

ADAY MI? 

‘İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kulislerde adı geçen Kasapoğlu, “AK Parti’de İzmir’i ve ilçelerini yönetecek liyakatli isimlere sahip. Aday olacak güçlü isimler var. İpi göğüsleyecek arkadaşlarımızı İzmir ile buluşturacağız ve bu süreci en güzel şekilde tamamlayacağız. Bu şehri hakikaten tüm sorunlarıyla yarınlara hazırlamak için herkesin sorumluluğu var. Yerel seçimlerde önemli bir dönemeç. Bu noktada. Partimizin çalışmaları sonrası alınacak karar heyecana sebep olacaktır. Farklı isimler konuşulabilir. Zannediyorum bu ay içerisinde büyük bir çoğunluğu tamamlanacak” dedi. 

"KARŞIYAKA STADI NEDEN BİTMEDİ?"

Yılar merkezi ve yerel yönetimlerin arasında sıkışan ve yılan hikayesine dönen Karşıyaka stadına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, “İzmir’de devrim yaptık. 3 tane ana stat temeli attık İzmir’de. Üçüne de hızlı bir şekilde başladık. Bu ülkede binlerce spor tesisi yaptık. Eser siyasetinin sonuçlarını görüyoruz zaten. Karşıyaka stadını çabalar ile durdurmasalardı şu anda hizmetteydi tıpla Alsancak ve Göztepe gibi. Bir ara biz yapalım dediler tabi yapın dedik, hala bekliyoruz” dedi.

"İSTEMEZÜK ANLAYIŞI" 

İzmir’in sorunlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, "“Yerel yönetimlerden kaynaklı burada birçok sorun var. Örneğin altyapı, sonuçlarını da görüyoruz. Stat gibi ‘istemezük’ anlayışını görüyoruz. Üretken olmayan zihniyet görüyoruz. Yeniliğe, üretime, gelişime ve değişime karşı bir duruştur. Değişim diyorlar şu an ama bunu da görüyoruz. AK Parti her seçimden lider olarak çıkmış bir parti. Bu hiçbir teorinin hesap edemediği bir başarı var, bir demokrasi zaferi, liderlik efsanesi var. O yüzde 31 Mart’ta da AK Parti heyecan ile yürüyor” dedi.

‘SPORDA ŞİDDETİ KONUŞMAK ÜZÜCÜ’

Halil Umut Meler'in darp edilmesine ilişkin açıklama yapan Kasapoğlu, “Şiddet hiçbir zaman hayatın hiçbir alanında kimsenin kabul edemeyeceği bir olgu. Hele amacı kardeşi sevgiyi güçlendirmek barışı yaymak olan sporda şiddeti konuşmak çok üzücü. Ben sporda şiddeti konuşmayı dahi zül olarak atfediyorum” ifadelerine yer verdi. 

‘HALK ALGI SÜRECİNİN FARKINDA’

İzmir'den alınan vergilerin karşılığını alamadığı iddialarına yanıt veren Kasapoğlu, soruya “Algı süreci var ama halk tüm gerçeğin farkında. En son Bayraklı Şehir Hastanesi’ni açtık. Otoyollar, tünellerimiz ve çevre yolları… Bunları herhalde İzBB yapmadı. İzmir’in hayalleri olan statları gerçekleştirdik. Yani bunları açıkçası algıya kurban etmek haksızlık olur. Kemalpaşa’ya bakın mesela bizim zamanımızda nasıldı şimdi nasıl? Eser siyasetinin ve hizmet odaklı üretim anlayışının farkını görürsünüz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası