Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya Balçova Arsa Mağdurları Derneği Başkanı ile bir araya geldi

Geçtiğimiz günlerde Balçova Arsa Mağdurları meselesinde çözüme kavuşulduğunu açıklayan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Arsa Mağdurlarının Sesi Derneği Başkanı Ruhi Eroğlu ile bir araya geldi.
AK Partili Kaya Balçova Arsa Mağdurları Derneği Başkanı ile bir araya geldi
Haberler / Güncel
28 Ekim 2025 Salı 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- Balçova’da yıllardır kronikleşmiş bir sorun haline gelen ve çözüme kavuşturulamayan arsa mağdurları meselesinde geçtiğimiz hafta önemli bir gelişme yaşandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada problemin çözüldüğünü duyurarak, “İzmir'imizin kronikleşmiş sorunlarından birini daha geride bırakıyoruz. Yarım asırlık Balçova Arsa Mağdurları meselesi, çözümle buluştu.” ifadelerine yer vermişti.

AK PARTİLİ KAYA'DAN YENİ PAYLAŞIM

AK Partili Kaya, sorunun geride bırakıldığını açıklarken yeni bir gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Kaya, yaptığı paylaşımda süreç kapsamında Balçova Arsa Mağdurlarının Sesi Derneği (BAMSES) Başkanı Ruhi Eroğlu ile buluştuğunu belirterek, tapusu olmayan mağdurlarla ilgili izlenecek yol haritasını değerlendirdiklerini ifade etti.

Buluşmada, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız'ın da olduğu görüldü.

AK Partili Kaya’nın yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Geçtiğimiz hafta içerisinde, İzmir'imizin kronikleşmiş sorunlarından birini daha geride bıraktığımızı açıklamış, Balçova Arsa Mağdurları meselesinin çözümle buluştuğunu hemşehrilerimize müjdelemiştik.

Yarım asırdır büyük mağduriyet yaşayan tapulu vatandaşlarımız haklarına kavuşuyor.

Mağduriyet yaşayan hemşehrilerimiz ile ilgili devam eden süreç kapsamında, Balçova Arsa Mağdurlarının Sesi Derneği (BAMSES) Başkanı Ruhi Eroğlu ile bir araya geldik.

Tapusu olmayan mağdurlar ile ilgili izleyeceğimiz yol haritasına ilişkin değerlendirmelerde bulunduk.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası