Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya’dan Başkan Yücel’e jet cevap: İçinize siniyor mu'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 100 günlük performansı ve yönetime getirdiği kişiler üzerinden başlayan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya arasında polemik tırmanmaya devam ediyor. Başkan Yücel’in bugün yaptığı açıklamaya AK Partili Kaya’dan cevap geldi. Kaya eleştirilerini hatırlatırken, “İzmirli'ye güvenmeyen bu yönetim anlayışı içinize siniyor mu'” sözleriyle yüklendi. AK Partili Kaya ve CHP'li Yücel arasında '100 gün' polemiği
AK Partili Kaya’dan Başkan Yücel’e jet cevap: İçinize siniyor mu'
Haberler / Yerel Politika
17 Temmuz 2019 Çarşamba 16:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel arasındaki polemik tırmanıyor. Başkan Deniz Yücel’e Mahmut Atilla Kaya’dan jet hızıyla cevap geldi. AK Partili Kaya,  Yücel’e  “İzmir'imizde bu görevleri yapacak birçok insan dururken, İstanbul'dan, Ankara'dan transferler yapılmasını kabullenebiliyor musunu? İzmirli'ye güvenmeyen bu yönetim anlayışı içinize siniyor mu'” ifadeleriyle yüklendi. 

“ZORLAMA BİR AÇIKLAMA YAPMIŞ”

İstanbul’dan ‘transfer’ basın danışmanı ve yönetime getirdiği eleştirileri hatırlatan AK Partili Kaya, “ Sayın Soyer'in cevap veremediği açıklamalarıma CHP İzmir İl Başkanı Sayın Deniz Yücel cevap vermiş. Benim tek konudan ibaret çok net bir ifadem üzerine, sayfalarca "zorlama" bir açıklama yapmış ama asıl konuya girmemiş. Türk basınının kalbi olan İzmir'de yetişmiş, kendilerini sadece İzmir'e değil tüm Türkiye'ye ispat etmiş gazeteciler ve basın danışmanları varken, İstanbul'dan bir ismin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde göreve getirilmesini bir İzmirli olarak kabullenemediğimi belirtmiştim” ifadelerini kullandı. 

“İZMİRLİYE GÜVENMEYEN YÖNETİM ANLAYIŞI İÇİNİZE SİNİYOR MU'”

Kaya Soyer’in başarılı olamayacağı yönündeki değerlendirmesini hatırlatırken, “100 günlük icraatlara bakınca, 5 yılın sonunda içinde İzmirli olmayan, sadece tabelasında İzmir yazan bir büyükşehir belediye yönetimi ile karşı karşıya kalacağımızı belirtmiş, İzmir'e ve İzmir'in insanına güvenmeyen bu anlayışın başarılı olmasının mümkün olmadığını söylemiştim. Sayın Tunç Soyer'in cevap veremediği açıklamalarıma Sayın Deniz Yücel'in de bir cevap veremediğini görüyorum. Oysa çok net ve anlaşılabilir bir şey söyledim.  İzmir'imizde bu görevleri yapacak birçok insan dururken, İstanbul'dan, Ankara'dan transferler yapılmasını kabullenebiliyor musunu? İzmirli'ye güvenmeyen bu yönetim anlayışı içinize siniyor mu'” ifadeleriyle cevap verdi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası