Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya’dan meydan salvosu: İşte CHP’nin şehircilik anlayışı

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ve Karabağlar Belediyesi’ni sert bir şekilde eleştirdi. Karabağlar’da bulunan Selvili Meydanı’na giden AK Partili Kaya, ‘’ CHP’li yerel yönetimlerin beceriksizliğinin en büyük eserlerinden bir tanesi ile karşı karşıyayız. Buralara yeşil alan düzenlemesi planlamışlar ama görüyoruz ne yeşil alan kalmış ne de toprak kalmış. İşte CHP bu! CHP’li beceriksizlik bu!’’ dedi.
AK Partili Kaya’dan meydan salvosu: İşte CHP’nin şehircilik anlayışı
Haberler / Yerel Politika
3 Aralık 2022 Cumartesi 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar’da bulunan Selvili Meydanı’nında çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ve Karabağlar Belediyesi’ni sert bir şekilde eleştirdi. 

2020 yılında açılışı yapılan meydanın son halini gösterenAK Partili Kaya,  ‘’Burası, İzmir Karabağlar Selvili Mahallesi. CHP'li Soyer'in 2020'de, "İzmir'in iklim krizine dirençli, doğayla uyumlu ve sürdürülebilir şehircilik anlayışını temsil eden bir projesi" sözleriyle açılışını yaptığı meydandayız. İşte, CHP'nin şehircilik anlayışı! Yorum sizlerin’’ ifadelerini kullanarak bir video yayınladı. 

'Hayalet meydan' 

Selvili Meydanı’nın 3 yıl önce açıldığına dikkat çeken Kaya, ‘’Burası Selvili Meydanı. 2019’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin yapıp hizmete açtığı Selvili Meydanı’nın son hali. Adeta savaştan çıkmış gibi bir hali var. CHP’li yerel yönetimlerin beceriksizliğinin en büyük eserlerinden bir tanesi ile karşı karşıyayız. Buradaki hali hep beraber izliyoruz, görüyoruz. Oturaklar daha üzerinden 2-3 sene geçmeden ne hale gelmiş? Burası adeta bir hayalet meydana dönmüş. Tek tük vatandaşlarımız burada duruyor ama oturma noktasındaki yerleri burada görüyoruz. Buralara yeşil alan düzenlemesi planlamışlar ama görüyoruz ne yeşil alan kalmış ne de toprak kalmış. İşte CHP bu! CHP’li beceriksizlik bu! CHP’nin 25 yıldır İzmir’e çektirdiği, sırtına yük olduğu tüm işler bu noktada. İş yapmıyorlar ama yaptıkları işler de daha 3 sene geçmeden ortadan kalkıyor’’ ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası