Ege Postası
Geri

AK Partili Kırkpınar duyurdu: Belediye çalışanları tekmeledi!

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, Körfez mahallesinde gerçekleştirilecek halk buluşması öncesinde belediye çalışanlarının masa ve sandalyeleri tekmelediğini ileri sürdü.
AK Partili Kırkpınar duyurdu: Belediye çalışanları tekmeledi!
Haberler / Yerel Politika
30 Mart 2024 Cumartesi 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Körfez mahallesinde gerçekleştirilecek halk buluşması öncesinde belediye çalışanlarının masa ve sandalyeleri teklemediğini ileri sürdü. 

Kaba kuvvetle bir yere varılamaz mesajı veren Kırkpınar, "Ben sizleride seviyorum, sizde zamanla beni tanıyacak ve yaptığınıza pişman olacaksınız buna inanıyorum. Bana ulaşan fotoları ve video görüntülerini paylaşmak istemiyorum" dedi.

Kırkpınar açıklamasında, "Saat 14.00 te körfez mahallemizde vatandaşlarımızla buluşmamız vardı. Az önce bana gelen bilgiye göre bazı belediye çalışanları masa sandalyeleri tekmeleyerek burda toplantı yapamazsınız, yaptırmayız demişler. Arkadaşlar kaba kuvvetle bir yere varılmaz. Ben sizleride seviyorum, sizde zamanla beni tanıyacak ve yaptığınıza pişman olacaksınız buna inanıyorum. Bana ulaşan fotoları ve video görüntülerini paylaşmak istemiyorum" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası