Ege Postası
Geri

AK Partili Sürekli'den CHP'li Yücel'e tepki: 9 Eylül'ü AK Parti'ye saldırı gününe çevirdi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in İzmir’in Kurtuluşunun 99. yılı ve aynı zamanda CHP’nin kuruluşunun 98. yılında düzenlenen törende iktidarı hedef alan açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tepki gösterdi.
AK Partili Sürekli'den CHP'li Yücel'e tepki: 9 Eylül'ü AK Parti'ye saldırı gününe çevirdi
Haberler / Yerel Politika
9 Eylül 2021 Perşembe 16:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı, Kurtuluş Savaşı’nın nihai zafere ulaştığı 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunun 99. yılı ve aynı zamanda CHP’nin kuruluşunun 98. yılında Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenledi. Törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, iktidarı hedef alırken, özetle “İzmir’e hizmet getirmemek, İzmir’e yatırım yapmamak, İzmir’in bu ülkeye yaptığı katkıyı yok saymak uzun yıllardır merkezi hükümetin İzmir’i cezalandırma yöntemi olmuştur. Aslında bu tavrın sebebini biz çok iyi biliyoruz. İzmir’e şaşı bakmalarının, akılları sıra İzmir’i cezalandırdıklarını zannetmelerinin en büyük sebebi, İzmir’in Mustafa Kemal Atatürk’ten, Cumhuriyet’ten ve Cumhuriyet değerlerinden taviz vermeyen dik duruşudur." ifadelerini kullandı.

"9 EYLÜL'Ü AK PARTİ'YE SALDIRI GÜNÜNE ÇEVİRDİ"

Yücel'in açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medyadan tepki gösterdi. 

Sürekli, "CHP'liler; milli, manevi günleri siyaset arenasına çevirmekten imtina etmiyor!9 Eylül gibi ortak bir tarihi,AK Parti'ye saldırı gününe çevirirken unuttukları şu ki;bu vatan ve Cumhuriyet;sen-ben demeden,hürriyet aşkıyla tek yürek olmayı başarabilmiş kahraman bir milletin eseridir" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası