Ege Postası
Geri

AK Partili Sürekli'den CHP'li mevkidaşı Yücel'e jet yanıt

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, depremzede yardımları üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve iktidarı sert sözlerle eleştiren CHP'li mevkidaşı Deniz Yücel'e tepki gösterdi. Sürekli sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Depremin acı yüzünü bir heykelciğe sığdıran, Milletin katkılarıyla kampanya düzenleyen; Uzundere konutlarındaki depremzedeleri bir kaç ay önce tahliye kararı alıp, tepki görünce yıl sonuna kadar süre veren CHP; Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’yi eleştirecek noktada değildir" dedi.
AK Partili Sürekli'den CHP'li mevkidaşı Yücel'e jet yanıt
Haberler / Yerel Politika
20 Ağustos 2022 Cumartesi 19:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni hedef almış ve "İzmir depremini hatırlayın, İzmir Büyükşehir Belediyesi kimde? CHP’de. Ne yaptılar? Hiçbir şey. Orada bütün o deprem konutlarını ayağa kaldıran biz olduk" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan’ın açıklamalarına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medyadan tepki göstererek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedelere yönelik hayata geçirdiği faaliyetleri tek tek sıralamış ve buna karşılık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ tarafından yapılan deprem konutlarında birçok depremzedenin mağdur edildiğini ileri sürmüştü.

CHP, AK PARTİ'Yİ ELEŞTİRECEK NOKTADA DEĞİLDİR

CHP'li mevkidaşı Deniz Yücel'in açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

AK Partili Sürekli paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"1-Depremin acı yüzünü bir heykelciğe sığdıran, Milletin katkılarıyla kampanya düzenleyen; Uzundere konutlarındaki depremzedeleri bir kaç ay önce tahliye kararı alıp, tepki görünce yıl sonuna kadar süre veren CHP; Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’yi eleştirecek noktada değildir.

2-Sn. Cumhurbaşkanımız ve Bakanımız Sn. Murat Kurum; depremzedelerimizin hayata tutunabilmesi için ilk andan itibaren büyük özveri göstermektedir. İzmir’in deprem dönüşümünü somut adımlarla ele alıp, bir yıl dolmadan konut teslimi yapanlarla kendilerini aynı kefeye koyamazlar."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası