Ege Postası
Geri

AK Partili Yıldız 'Pride' yazılı tişört giyen çocuğun üstünü değiştirdi... O anları mehter marşıyla paylaştı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi ve Bir Paket Mutluluk Derneği Kurucu Başkanı Dora Kübra Yıldız, Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için yaptığı gezide 'Pride' yazılı tişört giyen çocuğun üstünü değiştirdiği bir video paylaştı. Yıldız, o anları Mehter Marşıyla paylaştı.
AK Partili Yıldız 'Pride' yazılı tişört giyen çocuğun üstünü değiştirdi... O anları mehter marşıyla paylaştı
Haberler / Politika
30 Haziran 2023 Cuma 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti'li Dora Kübra Yıldız, 'Pride'' yazılı tişörtlü bir çocuğun tişörtünü değiştirdi. Farklı tişört giydirdiği anları sosyal medya hesabından mehter marşıyla paylaştı.

Yıldız, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Burası Tanzanya'nın Darüsselam şehrinin Kondo köyü. Merkezden 3 saat uzaklıkla ücra bir köy. Yemek ikramı vermeye gittiğimizde çocuklardan birinin onur yazılı tişörtlü bir şekilde birinin giydirdiğini fark ettim. Gerekeni yaptım lakin bu olay korkunç derecede bu sapkınlığın dünyanın her yerinde göstere göstere çocukları ele geçirmeye çalışması planlanmış büyük bir örgüt olduğunu gösteriyor. Dünyanın neresinde olursanız olun, hangi ırk hangi toplum olursa olsun çocukların bilinçaltına LGBT'yi sunmanıza izin vermeyeceğiz"

(Halk Tv)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası