Ege Postası
Geri

AK Partili belediye başkanlarından Ankara çıkarması

Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem ve Torbalı Belediye Başkanı AK Partili Adnan Yaşar Görmez, ilçelerinde devam eden projeler kapsamında bakanlıklarda bir dizi görüşmeler yapmak için Ankara’ya çıkarma yaptı AK Partili belediye başkanlarından
AK Partili belediye başkanlarından Ankara çıkarması
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Eylül 2015 Salı 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem ve Torbalı Belediye Başkanı AK Partili Adnan Yaşar Görmez Ankara’ya günü birlik çıkarma yaptı.

Badem ve Görmez  sabah saatlerinde önce Orman Müdürlüğü’ne giderek Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez'i ziyaret etti. İkili  daha sonra Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün’le bir araya geldi. Badem, Ödemiş Devlet Hastanesi'nin ihalesinin hızlandırılması ve çalışmalarının bir an önce yapılması konusunu dile getirdi. Görmez ise Torbalı’da TOKİ’nin yapmakta olduğu hastanenin  beklenenden daha kısa sürede bitirilmesi konusunda talepte bulundu.

BADEM'İN BİR NUMARALI GÜNDEMİ GÖLCÜK!
İkili gün içinde DSİ’ye ve Devlet Su İşleri Genel Müdürü  Ali Rıza Diniz'i ziyaret etti.geçti. Badem, Gölcük Gölü’nün arıtılması ve rehabilitasyonu için Diniz'le görüştü. Görüşmede ayrıca Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi projesi de masaya yatırıldı.Ege Postası'na konuşan  Badem, “Ankara’ya gelişimin en önemli gündem maddesi Gölcük Gölü'ydü. Gölün etrafında çevre düzenlemesinin ihalesine çıkıyoruz. Kanalizasyon da yapılıyor. DSİ'nin eliyle gölün arıtılmasını yaptırırsak Dünya harikası bir göl olacak” dedi. 

Badem ve Görmez’in ayrıca AK Parti Genel Merkezi'ne de geçip milletvekilleri ile ismi yeniden İzmir için gündeme gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Binali Yıldırım’la  görüşmesi bekleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası