Ege Postası
Geri

AK Partili iki vekil coronaya yakalandı!

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal'ın corona virüsü testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.
AK Partili iki vekil coronaya yakalandı!
Haberler / Politika
29 Temmuz 2020 Çarşamba 17:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, corona virüsü testlerinin pozitif çıktığını duyurdular. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özdemir, şunları söyledi:

“TEMASTA BULUNMAMAYA DİKKAT ETTİM”
“Geçtiğimiz hafta sonu Batman ziyaretimizin ardından bazı semptomların belirmesi üzerine yapmış olduğum Covid-19 PCR test sonucum pozitif çıkmıştır. Semptomların belirmesi üzerine derhal kendimi izole ederek hiç kimse ile temasta bulunmamaya dikkat ettiğimi, 5 gündür izolasyon sürecinde bulunduğumu ve sağlık durumumda endişe edilecek bir husus bulunmadığını kamuoyunun bilgisine sunarım.”

“İZOLASYON SÜRECİNDEYİM”
Özdemir gibi corona virüsü testi pozitif çıkan Ahmet Salih Dal da şu açıklamayı yaptı: Covid-19 PCR test sonucum pozitif çıkmasının ardından kendimi izole ederek hiç kimse ile temasta bulunmamaya özen gösterdiğimi, izolasyon sürecinde bulunduğumu ve sağlık durumumda endişe edilecek bir husus bulunmadığını Kilisli hemşerilerimin ve kamuoyunun bilgisine sunarım. (Sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası