Ege Postası
Geri

AK Partili kadın vekillerden Soyer'e tepki: 'Mutfak' göndermesi

AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Şebnem Bursalı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in,"Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum" sözlerine sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sert tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na benzeten AK Partili Çankırı, "Kılıçdaroğlu’nun mutfak siyaseti tutmayınca baktı ki koltuk elden gidiyor, şimdilerde kendisi de mutfaktan salona geçmeye çalışıyor...İzmirliler bırakın sizi salona almayı direkt kapı dışarı ediyor. Sizin misafirliğiniz buraya kadar! " dedi. AK Partili Bursalı ise, "Adaylık paniğine kapılan Sayın Soyer, aklınca teşbih yaparak sevimli olmaya çalışmış. Ama biz biliyoruz ki kendisi 5 yıl boyunca mutfak yerine oturma odasında oturdu, yan gelip yattı. İzmir’in ve İzmirlinin tüm sorunlarını elinde çiğdemiyle film izler gibi izledi." sözleriyle tepkisini ortaya koydu.
AK Partili kadın vekillerden Soyer'e tepki: 'Mutfak' göndermesi
Haberler / Yerel Politika
20 Aralık 2023 Çarşamba 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer burada yaptığı konuşmada“Hiç kuşkunuz olmasın, ikinci dönemde bambaşka bir İzmir olacak. Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum. Bu şehir çok daha büyük güzelliklere ev sahipliği yapacak. Biz bu şehre ve güzel insanlarına inandık. Göreceksiniz ikinci dönem başka olacak” demişti.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı sosyal medya hesabından Başkan Soyer'in bu açıklamasına tepki gösterdi.

SOYER'E KILIÇDAROĞLU BENZETMESİ

AK Partili Çankırı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na benzeterek 'mutfak' söylemi üzerinden yüklendi. 

"BAKTI Kİ KOLTUK ELDEN GİDİYOR"

Çankırı, "Kılıçdaroğlu’nun mutfak siyaseti tutmayınca baktı ki koltuk elden gidiyor, şimdilerde kendisi de mutfaktan salona geçmeye çalışıyor" dedi.

"SİZİN MİSAFİRLİĞİNİZ BURAYA KADAR"

Öte yandan, Soyer'e seslenen Çankırı, "İzmirliler bırakın sizi salona almayı direkt kapı dışarı ediyor. Sizin misafirliğiniz buraya kadar! Artık bu kenti hak ettiği hizmete kavuşturma zamanı gelmiştir…" sözleriyle eleştirdi.

İşte o paylaşım:

ŞEBNEM BURSALI: KAÇINILMAZ SON YAKIN

Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı da sosyal medya hesabından Başkan Soyer'e sert sözlerle tepki gösterdi.

Bursalı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

▪️Adaylık paniğine kapılan Sayın Soyer, aklınca teşbih yaparak sevimli olmaya çalışmış.

▪️Ama biz biliyoruz ki kendisi 5 yıl boyunca mutfak yerine oturma odasında oturdu, yan gelip yattı. İzmir’in ve İzmirlinin tüm sorunlarını elinde çiğdemiyle film izler gibi izledi. 

▪️ “Şimdi salonda ziyafet vermek istiyorum” demiş. 

▪️Evimizin salonu kokuyor Tunç Bey! Sadece salon değil tüm ev kokuyor… 

▪️Mutfakta bulaşıklar duruyor Tunç Bey! Etraf pislikten geçilmiyor…

▪️Tesisatlar eskimiş Tunç Bey! Evi her defasında su basıyor…

▪️Parkeler kalkmış, camlar kırılmış, duvarlar kir içinde…

▪️Siz oturma odanızdan çıkmadığınız için hiçbirini görmemeniz doğal.

▪️Ev sahibi her şeyin farkında.

▪️31 Mart’ta sözleşmeniz zaten bitiyor. 

▪️Ama sizin için kaçınılmaz son daha yakın!

İşte o paylaşım:

 

Soyer, İzmir Şoförler Odası’nı ziyaret etti
Çankırı'dan Soyer'e salvo: 'İzmirliler seni salona değil kapının önüne koyacaklar'
AK Partili Bursalı: 'Büyükşehir İzmirlinin ne dirisine ne de ölüsüne sahip çıkıyor!'
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası