Ege Postası
Geri

AK Partili meclis üyesinden non-stop isyan: Hedefinde Delican!

AK Parti İzmir’de gözler Cumartesi günü yapılacak olan il kongresine çevrilirken, kongreye sayılı günler kala Karabağlar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, kişisel Facebook sayfasında mesaj yayınlayarak parti içi şok eleştirilerde bulundu. Kavuz, Karabağlar İlçe Kongresine yönelik tutumunu eleştirdiği Delican’a yönelik, “Yapılan ihanetleri , ahlaksızlıkları, haksızlıkları anlattık hiç birşey yapmadınız size anlattıklarımızı liderimiz Tayyip Erdoğan duysa , Başbakanımız Davutoğlu duysa ne yapardı hiç düşündünüz mü"ifadelerini kullandı.
AK Partili meclis üyesinden non-stop isyan: Hedefinde Delican!
Haberler / Yerel Politika
28 Ocak 2015 Çarşamba 17:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de uzun zamandır teşkilatın şikâyetlerinin bitmediği Karabağlar’da, mevcut ilçe başkanı Erol Körüklü’nün yeniden ilçe başkanı seçilmesi ve Karabağlar dışında oturan bir çok ismin delege yazılması nedeniyle teşkilat içi tepkiler yükselmişti. En sert tepki de Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz’dan gelmişti.Uzun süredir sosyal meday üzerinden parti içi eleştiriler yapan Kavuz, il kongresine çok az bir zaman kala İl Başkanı Bülent Delican'ı hedef aldı.

 Kavuz,  Karabağlar İlçe Kongresine yönelik tutumunu eleştirdiği Delican’a, yönelik Facebook sayfası üzerinden, “Yapılan ihanetleri , ahlaksızlıkları , haksızlıkları anlattık hiç birşey yapmadınız size anlattıklarımızı liderimiz Tayyip Erdoğan duysa , Başbakanımız Davutoğlu duysa ne yapardı hiç düşündünüz mü o kongreyi hemen iptal ederdi çünkü onların derdi hakka ve halka hizmet etmek” ifadelerini kullandı.

İŞTE O YAZI...



 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası