Ege Postası
Geri

AK Partili vekilden skandal sözler

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde düzenlenen ''Sürü Yönetimi Elemanı Benim'' projesi kapsamında açılan ''Sürü Yönetimi'' eğitim programlarına katılan AKP Konya Milletvekili Cem Zorlu'nun konuşması sırasında sarf ettiği sözler salondakileri şaşkına çevirdi.
AK Partili vekilden skandal sözler
Haberler / Politika
5 Şubat 2015 Perşembe 11:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çobanlık mesleği hakkında konuşan AKP'li Zorlu, ''Bu meslek peygamber mesleğidir, ekmek kazanma noktasında, emek sarf ettiğimiz noktada, sarf ettiğimiz emeğin kutsallığı bakımından bir Başbakan'la çobanın arasında bir fark yoktur, sonuç itibariyle her birisi toplumun bir ihtiyacını karşılıyor, meseleye bu noktadan bakmamız lazım, her birisinin yokluğu toplumda bir faciaya yol açar, unutmayın ki aslında yöneticilik itibarıyla bir çobanla başbakan arasında fark yoktur. Çünkü biri sürüyü yönetiyor, diğeri halkı yönetiyor'' diye konuştu.
Ereğli Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen eğitim programına AKP'li Zorlu'nun yanı sıra Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı. (Sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası