Ege Postası
Geri

AK Partili vekillerden CHP'li Mutlu'ya tepki: Bir oy almak için düştükleri duruma bak!

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu'nun, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili bir seçmene ifade ettiği sitemli sözlere AK Parti İzmir vekillerinden tepki geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, CHP'li Mutlu'ya, " Bir oy almak için düştükleri duruma bak" sözleriyle tepki gösterdi.
AK Partili vekillerden CHP'li Mutlu'ya tepki: Bir oy almak için düştükleri duruma bak!
Haberler / Yerel Politika
25 Mart 2024 Pazartesi 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ziyaret ettiği bir giyim dükkanında DEM Partili bir seçmen, CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu'ya CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili sitemde bulunmuştu.

CHP'li  Mutlu'nun, "Ülkücülerle anlaştı biz de çok kızdık! Bak, yaptıkları Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığına mal oldu. Onu değiştirdik." söylemi tartışmalara neden oldu.

CHP'li Mutlu'ya AK Partili vekillerden peş peşe tepkiler geldi.

İşte o tepkiler:

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, DEM'li seçmene hesap verip, karşısında ezilip, büzülüyor. Bir oy almak için düştükleri duruma bak. Neredeyse ayaklarına kapanacaklar. CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Kılıçdaroğlu'na ağza alınmayacak hakaretler eden DEM seçmenine, eski genel başkanını kötülüyor. Adam satmak, arkadan iş çevirmek tam da CHP zihniyetine yakışır bir durum.

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi: CHP’nin Konak adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu DEM’li seçmene Kılıçdaroğlu’nu şikayet edip “Kızdık, değiştirdik” diyor. Başka bir partinin genel başkanına soysuz denmesine de sessiz kalıyor. Videonun özeti: CHP DEM’in siyam ikizi olmuştur.

 

CHP'li Mutlu ile DEM'li seçmen arasında 'Kılıçdaroğlu' diyaloğu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası