Ege Postası
Geri

AP ve ABD’den saldırı sonrası ilk açıklama!

Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Sanchez, Suriye'de şehit edilen askerlerimizle ilgili bir mesaj paylaştı. ABD'nin NATO Büyükelçisi ise saldırı sonrası "Türklerin, kimin güvenilir ortak olduğunu; kimin güvenilir olmadığını görmesi gerektiğini" dedi.
AP ve ABD’den saldırı sonrası ilk açıklama!
Haberler / Dünya
28 Şubat 2020 Cuma 01:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AP Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, Suriye rejiminin hava saldırısıyla şehit düşen askerlerimiz sonrası bir mesaj yayınladı.

Sanchez mesajında, “Türk askerlerinin ölümünden dolayı üzüntülü ve gelişmelerden oldukça endişeliyiz. AB, Türkiye’nin yeni dostlarından çok daha güvenilirdir” ifadelerini kullandı.

ABD’NİN NATO TEMSİLCİSİ: S-400TEN VAZGEÇİN

ABD'nin NATO Büyükelçisi Kay Bailey Hutchison Türk askerlerinin İdlib'de hayatını kaybettiğinin ortaya çıkmasının ardından Washington'da gazetecilere yaptığı açıklamada “Türklerin, kimin güvenilir ortak olduğunu; kimin güvenilir olmadığını görmesi gerektiğini” söyledi.

Amerikan Büyükelçi “Umarım Cumhurbaşkanı Erdoğan bizim onların geçmişte ve gelecekte ortakları olduğumuzu görür ve S-400'ten vazgeçmeleri gerekiyor.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası